[PR] Cooler Master introduceert nieuwe producten


Dit is een persbericht van Cooler Master

Cooler Master toont zijn nieuwe producten online, met als doelstelling om het publiek directe toegang te bieden tot pre-productie concepten en proefmodellen voor een beperkte periode. Vlaggenschip modellen in Case, Cooling, Power, Peripheral en Lifestyle categoriëen met nieuwe technologiën zijn beschikbaar om te bekijken van 25 t/m 29 Januari 2021. Cooler Master’s online stand is nu live en beschikbaar via: cmshowcase2021.com

Cases
Een mix van experimenten en core product designs zijn te zien op de virtuele vloer bij de presentatie van een volledige nieuwe reeks producten van Cooler Master, zoals een open-air case dat getransformeerd kan worden naar een testbench, of een klassieke ARGB case met unieke belichting.
• MasterFrame 700 – Kan verticaal worden georiënteerd als showcase frame met een 650 mm tempered glass paneel, maar kan ook zijn “vleugels” gebruiken om te transformeren naar een tech bench, met de mogelijkheid om drie 360mm radiators tegelijk te monteren.

• MasterCase EG200 – Een externe GPU behuizing met een hot swap drive bay om de laptop van stroom te voorzien door middel van een Thunderbolt aansluiting.
• MasterBox 540 – Geïnspireerd door auto-verlichting, de MasterBox 540 beschikt over customizable ARGB strips die stralen achter een transparant paneel.

Cooling
Van AIO thermoelectric koelers tot luchtkoelers met Sickleflow technologie; een nieuwe generatie Thermal oplossingen wordt onthuld om de performance grenzen te verleggen.
• MasterLiquid ML360 Sub Zero – De allereerste Thermoelectric Cooling (TEC) AIO waterkoeler aangedreven door Intel® Cryo Cooling Technology.
• MasterAir MA624 Stealth – verdubbel de performance met twee 140mm fans, en twee heatsink towers voor ultieme koeling in een premium stealth, zwarte afwerking.
• MasterLiquid ML240/360 Vivid – 3rd Generation dual chamber pump en een 2-inch LCD monitor display voor het monitoren van het pomp systeem.

Power
De nieuwe generatie van Cooler Master voedingen wordt onthuld, een design dat volledig door Cooler Master is ontworpen, met real-time systeembewaking door middel van ingebouwde digitale schermen.
• De XG Plus Platinum is het eerste platform dat volledig door Cooler Master is ontwikkeld. Deze voeding is ontworpen om 80 PLUS Platinum certified efficiëncy en high-end prestaties met lagere temperatuur vereisten te bieden. Monitor performence met het ingebouwde Informatie Display paneel en beheer deze features en de ARGB verlichting met MasterPlus+ software van Cooler Master.

Peripherals
Cooler Master graaft dieper in het perfectioneren van werk- en game-ervaring, met de introductie van een nieuwe lightweight gaming muis, een 60% keyboard, nieuwe kleuropties en de ControlPad 2.0.
• MK721 – Fully loaded met 2.4GHz/Bluetooth verbinding, Cherry MX switches, PBT doubleshot keycaps, aluminium body, een coiled kabel en een customizable 3-way draaiknop. De MK721 is het perfecte 60% toetsenbord om te gebruiken op kantoor, in huis of alles wat er tussen valt.

• MM731 – Deze muis weegt net geen 60g. De MM731 is een lichtgewichte, ergonomische gaming muis zonder externe gaten, en duurzame optical sensoren en switches.

Lifestyle
Van chairs, monitoren tot bureaus, Cooler Master presenteert premium gear voor een thuiskantoor, gaming room en alles ertussen.
• Hybrid 1 – De ultieme gaming chair, ontworpen om het gat tussen (professionele) gamers en content creators te vullen. Ondersteund door uitgebreid onderzoek, is deze chair tot leven gekomen om beter in te spelen op de vraag van modern-day gamers en creators, met de focus op gezondheid en interactie.

• GD120 ARGB & GD160 ARGB – Next-gen gaming desks ontworpen om te kunnen gamen met het best mogelijke comfort. Dankzij het “dual motor leg design” is de hoogte van het bureau met een bereik van een halve meter aanpasbaar voor je eigen lengte, of gewenste stand.

• GM27-FQ 27” – Deze next-gen platte gaming monitor beschikt over de Fast-IPS technology, dat een refresh rate van 180Hz and 1ms (GTG) response time kan bereiken. De monitor heeft een 2K QHD 2560×1440 IPS paneel, met AdobeRGB 97% wide color gamut, FreeSync Premium en ultra-narrow bezels. De ARGB stand van de GM27-FQ kan worden gesynchroniseerd met MasterPlus+ software.
• GM32-CQ 32” – Deze gaming monitor gebruikt een 1500R curved 2K QHD 2560*1440 VA Paneel om de maximale kwaliteit uit het display te halen. De GM32-CQ 32” heeft een refresh rate van 165Hz en 1ms (MPRT) respons tijd, 94% DCI-P3 gamut en FreeSync Premium.Bronnen: Cooler Master (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.