[PR] Cooler Master presenteert open-air MasterFrame 700


Dit is een persbericht van Cooler Master.

Cooler Master lanceert vandaag de MasterFrame 700, een aanpasbaar frame dat kan converteren tussen een open-air showcase PC chassis, of een flexibele test bench.

De MasterFrame 700 is een must-have voor enthousiaste PC modders. Ontworpen voor het experimenteren met Custom-loop waterkoeling, hardware on-the-fly testen, en pronken met oversized components met panoramisch tempered glass. Het potentiële maatwerk is alleen beperkt door je eigen verbeelding.

Twee Modi, Drie Onderdelen, No Limits
De MasterFrame 700 is voorzien van een drie-delig design, met twee side wings en een moederbord bevestiging voor elk formaat. Vier speciaal-ontworpen scharnieren bevestigen de drie onderdelen, en bieden een volledige bewegingsvrijheid tijdens de montage en stabiliteit na het bouwen.

Het is een simpele transformatie tussen de open-air PC behuizing modus en de test-bench set-up. De MasterFrame 700 staat verticaal in de open-air modus om de componenten het beste te laten zien, met het tempered glass paneel. Het chassis biedt een hardware compatibilteit van ongeëvenaard niveau, waardoor oversized components gemakkelijk geplaatst kunnen worden in het chassis. De vleugels staan op voetjes van rubber naar voren, om de componenten op hun best te laten zien.

De side-wings zijn naar beneden gebogen in de Test Bench modus, richting de CPU socket en graphics card om airflow to localiseren, wat ook erg handig is bij het overklokken. De vleugels fungeren ook voor het plaatsen van triple-fan radiatoren en andere accessoires. Dankzij de volledige mobiliteit, is het verwisselen van componenten nu gemakkelijker dan ooit tevoren, aangezien de koeling op zijn plek kan blijven zitten. In Test-Bench modus biedt de MasterFrame 700 de mogelijkheid om 3x 360mm radiatoren tegelijk te gebruiken.

De MasterFrame 700 kan gemakkelijk aangepast worden door het teardown-friendly design. Elk component kan gedemonteerd worden voor custom paint jobs, vinyl wrap en andere wijzingen die de community maar kan bedenken. Voor PC tech artiesten en hardware junkies is de MasterFrame 700 een canvas dat ongeëvenaard is in functionaliteit, design en waarde.

Beschikbaarheid:
De MasterFrame 700 zal binnenkort beschikbaar zijn voor €179,99. Meer informatie over de MasterFrame 700 vind je op de website van Cooler Master.Bronnen: Cooler Master (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.