[PR] CORSAIR All-in-One Coolers zijn klaar voor LGA 1700 en Intel® Alder Lake-processors


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

FREMONT, CA, oktober 2021 – CORSAIR®, een wereldleider in componenten voor gamers, makers en pc-bouwers, heeft vandaag extra bevestigingen aangekondigd voor eigenaren van zijn assortiment alles-in-één vloeibare CPU-koelers ter ondersteuning van de nieuwe LGA 1700 CPU-socket en Intel® Alder Lake-processors.

De nieuwe CORSAIR Intel LGA 1700 Retrofit Kit ondersteunt een breed scala aan momenteel verkrijgbare en vroegere alles-in-één CPU-koelers, waaronder de volledige bekroonde ELITE CAPELLIX-reeks, RGB PRO XT-reeks, H100x en meer. Klanten kunnen de kit bij CORSAIR bestellen voor slechts € 2,99 en ontvangen overal in de Verenigde Staten of Europa gratis verzending. De afstandhouders passen eenvoudig de bestaande 115x/1200-beugel aan om volledig compatibel te zijn met de nieuwe LGA 1700-beugel, zodat eigenaren klaar zijn voor de volgende generatie CPU-prestaties.

“We zijn verheugd om deze gebruiksvriendelijke kits aan te bieden om CORSAIR-klanten te helpen zich voor te bereiden op de nieuwe LGA 1700-socket”, zegt Aaron Neal, directeur van DIY Product Marketing. “Gezien de pure kracht en prestaties van Intel Alder Lake-processors, zijn CPU-koelers klaar om een ​​cruciale rol te spelen in de nieuwe systemen van pc-bouwers, en deze kit maakt die positionering mogelijk.”

Naast het afzonderlijk aanbieden van de LGA 1700-beugel, zijn CORSAIR CPU-koelers met kant-en-klare LGA 1700-ondersteuning momenteel in productie en zullen later dit jaar beschikbaar zijn. Alle toekomstige lanceringen van nieuwe CORSAIR CPU-koelers zullen ook out-of-the-box LGA 1700 ondersteunen. Voor degenen die mogelijk niet meer over alle benodigde montagehardware van hun oorspronkelijke aankoop beschikken, is er ook een complete montagekit voor alle CPU-beugels, inclusief LGA 1700, beschikbaar.

Beschikbaarheid en prijzen
De CORSAIR Intel LGA 1700 Retrofit Kit en CORSAIR Complete CPU Bracket Kit zijn direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel. De CORSAIR LGA 1700-kit is verkrijgbaar in de CORSAIR-webwinkel voor € 2,99 met gratis verzending. De complete montageset is verkrijgbaar voor €14,99 in de CORSAIR-webwinkel.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments