[PR] Corsair brengt KATAR PRO XT gamingmuis uit en MM700 RGB-muismat


Dit is een persbericht van Corsair

Corsair heeft vandaag een nieuwe ultralichte gamingmuis gelanceerd, de KATAR PRO XT. Met een gewicht van slechts 73 g en uitgerust met een paracordkabel die de weerstand vermindert, is de KATAR PRO XT extreem wendbaar en zeer geschikt voor snelle FPS- en MOBA-gameplay. De KATAR PRO XT is ook de eerste CORSAIR-muis die nieuwe CORSAIR QUICKSTRIKE-knoppen implementeert, bedoelt om de knopbeweging tot een minimum te beperken, wat betekent dat elke klik van de KATAR PRO XT sneller geregistreerd zal worden.

Naast QUICKSTRIKE-knoppen is de KATAR PRO XT uitgerust met een aantal functies voor gamers, waaronder een optische sensor van 18.000 DPI voor zeer nauwkeurige tracking en duurzame OMRON-schakelaars die gegarandeerd 50 miljoen klikken garanderen. De KATAR PRO XT is uitgerust met zes knoppen, allemaal programmeerbaar met CORSAIR iCUE-software om tijdbesparende macro’s, aangepaste acties, opnieuw toewijzen van knoppen en nog veel meer uit te voeren. iCUE maakt ook gevoeligheidsaanpassing mogelijk tot op enkele DPI-stappen, en slaat tot drie DPI-presets op voor gemakkelijke aanpassing bij het wisselen van games of taken.

De iCUE MM700 RGB Extended Cloth Gaming Mouse Pad, gelanceerd naast de KATAR PRO XT, brengt RGB-verlichting naar je bureaublad, door RGB-verlichting met drie zones te combineren met een afmeting van 930 mm x 400 mm (36,6 “x 15,8”) die past bij uw muis, toetsenbord en meer. De MM700 RGB is de eerste uitgebreide muismat van CORSAIR die RGB-verlichting bevat, met drie adresseerbare zones en 360 ° aanpasbare verlichting rondom het bureaublad. Gebruik iCUE-software om de verlichting volledig aan te passen en te synchroniseren met de rest van je installatie, of profiteer van een eenvoudige drukknopbediening om door 12 ingebouwde verlichtingsprofielen te bladeren. Het glijdende geweven textieloppervlak van de MM700 RGB biedt lage wrijving voor soepele tracking en nauwkeurige targeting, terwijl een geïntegreerde USB-hub met twee poorten gemakkelijke toegang biedt om randapparatuur zoals een muis of headset aan te sluiten.

De CORSAIR KATAR PRO XT en CORSAIR MM700 RGB zijn onmiddellijk verkrijgbaar via de CORSAIR webwinkel en het CORSAIR wereldwijde netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. De KATAR PRO XT zal €39,99 gaan kosten, de MM700 RGB is vanaf ongeveer 70 euro in de winkels te vinden.Bronnen: Corsair [1], Corsair [2]

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.