[PR] CORSAIR DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5-geheugen bereikt 6400 MHz


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR, een wereldleider in enthousiaste componenten voor gamers, makers en pc-bouwers, heeft vandaag nieuwe kits aangekondigd van zijn veelgeprezen DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 high-performance geheugen dat frequenties bereikt naar een zinderende 6.400MHz. Verkrijgbaar in kits van 2x16GB, DOMINATOR PLATINUM RGB 6.200MHz en 6.400MHz bereikten een nieuwe mijlpaal met deze ongekende snelheden, en zijn nu meer aanpasbaar dan ooit dankzij de nieuwe XMP Manager in CORSAIR iCUE-software.

CORSAIR voerde de leiding in het geheugen van de volgende generatie met de release van DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 en VENGEANCE DDR5 voor het Intel® Z690-platform eerder dit jaar, waarbij hogere frequenties met grotere capaciteiten werden geleverd dan voorheen mogelijk was. Nu is het plafond voor DDR5-prestaties weer gestegen, waarbij DOMINATOR PLATINUM RGB opnieuw de grenzen verlegt voor de krachtigste systemen die gebruikmaken van 12e generatie Intel® Core™-processors.

Een versie van CORSAIR iCUE-software met XMP Manager is nu beschikbaar om te downloaden en biedt een ongeëvenaard niveau van controle en aanpassing aan liefhebbers met het nieuwste CORSAIR DDR5-geheugen. XMP Manager maakt spanningsregeling aan boord van DDR5-geheugen mogelijk via iCUE, wat zorgt voor nauwkeuriger, stabieler overklokken met aangepaste Intel® XMP 3.0-profielen die rechtstreeks in de module kunnen worden opgeslagen, om de prestaties eenvoudig aan te passen aan specifieke taken.

DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 is ontworpen met een gedurfde, verfijnde esthetiek als aanvulling op zijn prestaties van wereldklasse, verlicht door 12 ultraheldere individueel adresseerbare CAPELLIX-LED’s per module en vakkundig geconstrueerd met prachtig gesmeed aluminium. Het gepatenteerde DHX-koelontwerp zorgt ervoor dat de prestaties niet worden belemmerd, zelfs niet bij frequenties van 6.400 MHz. Zoals bij alle CORSAIR-geheugens, wordt DOMINATOR PLATINUM RGB gedekt door een beperkte levenslange garantie.

Met de DDR5-generatie overschrijden overklokliefhebbers eerdere snelheidslimieten met behulp van CORSAIR-modules. In november vestigde overklokker David Miller, ook bekend als mllrkllr88, een nieuw snelheidsrecord voor CORSAIR DDR5-geheugen door een snelheid van 8.149 MT/sec te bereiken bij koeling met vloeibare stikstof.* Deze geverifieerde resultaten maken van CORSAIR een topkeuze voor overklokkers die op zoek zijn naar de snelste frequenties ter wereld bereiken. Terwijl de snelheden in de DDR5-generatie blijven toenemen, blijft CORSAIR op het snijvlak van prestaties.

Prijzen en beschikbaarheid
CORSAIR’s DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 6200MHz en 6400MHz modellen komen binnenkort in Europa verkrijgbaar, adviesprijzen zijn nog niet bekend.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments