[PR] Corsair kondigt HS80 Wireless Gaming Headset aan met RGB-verlichting


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

FREMONT, CA, augustus 2021 – CORSAIR®, een wereldleider in hoogwaardige apparatuur voor gamers en makers van inhoud, heeft vandaag de nieuwe CORSAIR HS80 RGB WIRELESS Gaming Headset gelanceerd, die gamers toonaangevende SLIPSTREAM WIRELESS-technologie biedt , een buitengewoon comfortabel nieuw ontwerp, duurzame constructie en verfijnde stijl.

Meerdere verbindingsopties maken de HS80 RGB WIRELESS een uitstekende keuze voor zowel pc- als consolegamers. Door verbinding te maken met uw pc met behulp van CORSAIR SLIPSTREAM WIRELESS-technologie, biedt de HS80 RGB WIRELESS 24-bits audio samen met een sterk, onwrikbaar signaal waarmee u volledig ongebonden kunt spelen vanaf elke plek in de kamer met een bereik tot 60ft. Voor ongeëvenaard gemak kunt u tot drie SLIPSTREAM WIRELESS-compatibele CORSAIR-apparaten aansluiten – headset, toetsenbord en muis – met een enkele USB-ontvanger, waardoor een volledig draadloze installatie eenvoudig en probleemloos wordt.

Als je op zoek bent naar geluid van de hoogste kwaliteit, sluit dan aan via USB om echte high-fidelity 24bit/96kHz-audio in te schakelen en de kleinste details te horen in games, films of muziek die je hebt gemist. De HS80 RGB WIRELESS kan ook worden aangesloten op PS5/PS4-consoles met de meegeleverde draadloze USB-adapter, en is volledig compatibel met PS5’s Tempest 3D AudioTech voor bank-ready hoogwaardige gaming-audio.

Een nieuw ontwerp met zwevende hoofdband biedt een stressvrije luisterervaring, gecombineerd met oorkussens van traagschuim voor comfort dat de hele dag meegaat – met een bijpassende draadloze batterijduur van 20 uur. De HS80 RGB WIRELESS is duurzaam geconstrueerd, met een modern nieuw ontwerp dat is versterkt door lichtgewicht aluminium.

Met Dolby Atmos® op pc levert de HS80 RGB WIRELESS nauwkeurige ruimtelijke audio, waarbij geluiden driedimensionaal worden geplaatst om je te helpen de oppositie te lokaliseren of jezelf onder te dompelen in de mix. Als aanvulling op deze boeiende luisterervaring, pikt een omnidirectionele microfoon van uitzendkwaliteit uw stem op met de grootst mogelijke helderheid, wat zorgt voor betrouwbare communicatie met uw teamgenoten.

Met een comfortabel en modern ontwerp, robuuste draadloze verbinding waar gamers op kunnen vertrouwen en ondersteuning voor meerdere platforms, is de HS80 RGB WIRELESS hoe winnen klinkt.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR HS80 RGB WIRELESS is direct verkrijgbaar met een adviesprijs van €149,00 via de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. De HS80 RGB WIRELESS wordt gedekt door een garantie van twee jaar, naast de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments