[PR] CORSAIR kondigt VENGEANCE RGB RT en RS geheugenmodules aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

FREMONT, CA, september 2021 – CORSAIR® (NASDAQ: CRSR), een wereldleider in enthousiaste componenten voor gamers, makers en pc-bouwers, heeft vandaag twee nieuwe hoogwaardige toevoegingen aangekondigd aan zijn beroemde VENGEANCE DDR4-reeks: CORSAIR VENGEANCE RGB RT en CORSAIR VENGEANCE RGB RS. Aanvankelijk beschikbaar in frequenties tot 4.600 MHz en kits tot 256 GB voor VENGEANCE RGB RT, en frequenties tot 3.600 MHz en kits tot 128 GB voor VENGEANCE RGB RS, beide reeksen hebben een opvallend nieuw ontwerp, met dynamische, panoramische RGB-verlichting bovenop opnieuw ontworpen moderne heatspreader-profielen, voor opvallende modules die passen bij gedurfde pc-builds. Onder de stijlvolle buitenkant zetten VENGEANCE RGB RT en VENGEANCE RGB RS de CORSAIR-erfenis voor prestaties en kwaliteit voort, met strak afgeschermde geheugenchips die zijn geoptimaliseerd voor topprestaties en overklokpotentieel, allemaal ondersteund door een levenslange garantie.

De VENGEANCE RGB RT is speciaal geoptimaliseerd voor AMD DDR4-moederborden en zorgt voor razendsnelle responstijden en maximale bandbreedte, met een uiterlijk dat daarbij past. Tien individueel adresseerbare RGB-LED’s zijn ingekapseld in een panoramische lichtbalk die een onbelemmerde omhullende verlichting biedt, voor fantastische RGB-verlichting vanuit elke kijkhoek. Verkrijgbaar in bronskleurige en witte kleurvariaties, de kenmerkende tweekleurige massief aluminium heatspreader van de module voert warmte efficiënt weg van uw systeem. Indien gemonteerd op compatibele AMD-moederborden, wordt VENGEANCE RGB RT automatisch geconfigureerd naar de maximaal ondersteunde snelheid van uw systeem, wat zorgt voor snellere laadtijden, multitasking en meer, en dat allemaal zonder enig gepruts in het BIOS. Of je nu een ervaren pc-bouwer of een beginner bent, VENGEANCE RGB RT combineert een verbluffend uiterlijk en geweldige prestaties met eenvoudige AMD-vriendelijke compatibiliteit.

De VENGEANCE RGB RS biedt indrukwekkende prestaties op zowel Intel®- als AMD DDR4-moederborden. Zes individueel adresseerbare RGB-LED’s zijn opgenomen in hun eigen panoramische lichtbalk, waardoor RGB-verlichting vloeiend wordt verspreid voor levendige vooraf ingestelde of aangepaste lichteffecten. Een aluminium heatspreader voert warmte efficiënt af tijdens zelfs de meest inspannende taken, zodat je je geheugen tot het uiterste kunt drijven zonder te zweten. VENGEANCE RGB RS ondersteunt ook Intel XMP 2.0, waardoor hogere frequenties en prestaties worden geactiveerd met eenvoudige installatie en configuratie met één instelling.

Zowel VENGEANCE RGB RT als RS zetten de erfenis van hoogfrequente prestaties en betrouwbaarheid voort waarvoor CORSAIR-geheugen wereldberoemd is. Door gebruik te maken van een aangepaste PCB voor een hoge signaalkwaliteit en stabiliteit, wordt elke geheugenchip zorgvuldig gescreend en geselecteerd op prestaties en overklokpotentieel. De RGB-verlichting van beide modules is enorm aanpasbaar via CORSAIR iCUE-software en kan worden gesynchroniseerd met alle iCUE-compatibele apparaten in uw installatie voor verbluffende lichteffecten in het hele iCUE-ecosysteem. Voor opmerkelijke DDR4-prestaties in een opvallend nieuw ontwerp, zullen VENGEANCE RGB RT en VENGEANCE RGB RS visualiseren, synchroniseren en betoveren.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR VENGEANCE RGB RT-serie en VENGEANCE RGB RS-serie zijn direct verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. De CORSAIR VENGEANCE RGB RT-serie en VENGEANCE RGB RS-serie worden gedekt door een beperkte levenslange garantie, naast de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.