[PR] Corsair lanceert de Sabre RGB Pro Wireless gamingmuis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

FREMONT, CA, september 2021 – CORSAIR, een wereldleider in hoogwaardige uitrusting voor gamers en makers van inhoud, heeft vandaag de nieuwe SABRE RGB PRO WIRELESS-gamingmuis aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan de CHAMPION SERIES-familie van producten gebouwd voor competitie en getest door top esports-professionals. Naast de meermaals bekroonde SABRE RGB PRO die eerder in 2021 werd gelanceerd, combineert de SABRE RGB PRO WIRELESS een ongelooflijk lichtgewicht, ergonomisch ontwerp en esports-ready prestaties met hoogwaardige draadloze snelheid via SLIPSTREAM WIRELESS-technologie. Met bliksemsnelle invoer en de buitengewone nauwkeurigheid die topspelers eisen, zorgt SABRE RGB PRO WIRELESS ervoor dat je aan de top van je spel speelt.

Met een extreem licht gewicht van 79 gram ondersteunt de SABRE RGB PRO WIRELESS de snelle bewegingen en bliksemsnelle reflexen die nodig zijn om tijdens wedstrijden te overwinnen. De SABRE RGB PRO WIRELESS is gebouwd met de feedback van toonaangevende esports-professionals van teams zoals Team Secret, Vitality en Envy in gedachten, met een elegant, no-nonsense ontwerp dat is geoptimaliseerd voor gameprestaties en een ergonomische vorm die geschikt is voor zowel klauw als handpalm grepen.

De SABRE RGB PRO WIRELESS bevat professionele gamingmuiselementen, zoals de allereerste CORSAIR MARKSMAN optische sensor. Met een native 26.000 DPI – de hoogste van alle CORSAIR-muis tot nu toe – volgt deze nieuwe sensor elke beweging met ongelooflijke precisie. Een speciale DPI-knop bladert door vijf ingebouwde DPI-presets, die on-the-fly zonder software kunnen worden aangepast. CORSAIR QUICKSTRIKE-knoppen zorgen ervoor dat elke linker- en rechterklik onmiddellijk wordt geregistreerd via voorgespannen ingangen.

De SABRE RGB PRO WIRELESS demonstreert draadloze technologie die deze muis naar kampioenschapsniveaus stuwt. CORSAIR SLIPSTREAM WIRELESS-technologie verzendt invoer met snelheden van minder dan 1 ms, waardoor muisbewegingen en klikken tot 2x sneller zijn dan conventionele gamingmuizen, terwijl de hele wedstrijd een uitzonderlijke draadloze signaalkwaliteit wordt gegarandeerd. Dankzij de batterijduur van maximaal 90 uur kun je dagenlang draadloos spelen tussen oplaadbeurten, zodat je je kunt concentreren op winnen in plaats van op de batterijstatus van je muis.

Krachtige CORSAIR iCUE-software stelt u in staat dynamische RGB-achtergrondverlichting aan te passen, knoppen opnieuw toe te wijzen, macro’s te maken en DPI-instellingen aan te passen, allemaal handig opgeslagen in drie ingebouwde profielen. Voor een volledig op maat gemaakte en nauwkeurig afgestelde gamingmuis, speciaal ontworpen door esports-atleten om op het hoogste niveau te presteren, geeft de CORSAIR SABRE PRO WIRELESS CHAMPION SERIES je de voorsprong die je nodig hebt om de concurrentie door te komen.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR SABRE RGB PRO WIRELESS CHAMPION SERIES Gaming Mouse is onmiddellijk verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. De CORSAIR SABRE RGB PRO WIRELESS wordt gedekt door een garantie van twee jaar, naast de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments