[PR] CORSAIR lanceert Hydro X-serie XD7 RGB-pomp/reservoirdistributieplaat


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

FREMONT, CA, juli 2021 – CORSAIR®, een wereldleider in enthousiaste componenten voor gamers, makers en pc-bouwers, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een verbluffend nieuw item in de Hydro X-serie: de CORSAIR Hydro X-serie XD7 RGB-pomp /Reservoircombinatie. Dit unieke universele 360 ​​mm-distributieplaatsysteem drijft uw aangepaste koellus aan met een krachtige koelvloeistofstroom, terwijl het geavanceerde lusopties biedt, een unieke esthetiek die het uiterlijk van CORSAIR-behuizingsventilatoren op slimme wijze nabootst, en 36 individueel adresseerbare RGB-leds. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit, de XD7 RGB ontgrendelt een schat aan nieuwe koelconfiguraties die hem in het hart van uw aangepaste koellus plaatsen.

Het unieke distributieplaat- en pompsysteem van de XD7 RGB breidt de mogelijkheden van aangepaste koelconfiguraties uit de Hydro X-serie uit. De verdeelplaat van acryl is verbonden met alle componenten van uw lus, aangedreven door een geïntegreerde Xylem D5-pomp. Het drievoudige ringvormige koelkanaalontwerp geeft uw koelvloeistof op briljante wijze weer via een transparant reservoir van 140 ml, verlicht door 36 individueel adresseerbare RGB-LED’s in combinatie met een CORSAIR iCUE-controller (afzonderlijk verkrijgbaar). Drie paar strategisch geplaatste, met nylon versterkte in- en uitlaatpoorten bieden gemakkelijke toegang voor het aansluiten van een CPU-waterblok, GPU-waterblok, radiatoren en meer in een naadloze, hoogwaardige koellus, met extra vul-, afvoer- en temperatuursensorpoorten voor eenvoudig koelvloeistofbeheer.

De universele montage van de XD7 RGB kan worden geïnstalleerd in alle 360 ​​mm (3×120 mm) radiatorbevestigingspunten en past perfect in een breed scala aan behuizingen, waaronder de CORSAIR 7000, 5000 en 4000-serie. Een rubberen montagesysteem houdt de XD7 RGB stevig op zijn plaats, waardoor de pomptrillingen worden verminderd voor een extreem stille werking, terwijl u met een meegeleverde 24-pins voedingsbrugbrug de pomp kunt starten zonder andere componenten van stroom te voorzien, zodat u veilig en gemakkelijk koelvloeistof kunt vullen of vervangen . Om u te helpen uw koelvloeistoftemperaturen in de gaten te houden, levert een meegeleverde temperatuursensor in de XD7 RGB realtime metingen vanuit uw koelcircuit.

Naast de XD7 RGB worden twee Hydro X-serie componenten gelanceerd die nu verkrijgbaar zijn in een ongerepte witte kleur die past bij de build van uw pc. CORSAIR Hydro X-serie XR5-radiatoren in wit bieden een krachtig koelgebied om snel de warmte van uw systeem af te voeren, in de maten 240 mm, 280 mm en 360 mm. Om het witte thema voort te zetten, kunt u de XR5-radiator nu aansluiten op de rest van uw lus met behulp van nieuwe CORSAIR Hydro X-serie XT Hardline Satin White Tubing, met een diameter van zowel 12 mm als 14 mm. De prachtige afwerking van XT Hardline Satin White Tubing zorgt voor een nooit eerder vertoonde witte matte look om uw aangepaste koelsysteem nog verder te laten opvallen.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR Hydro X-serie XD7 RGB-pomp/reservoircombinatie, CORSAIR Hydro X-serie XR5-radiator en CORSAIR Hydro X-serie XT Hardline Satin White Tubing zijn onmiddellijk verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs.

De CORSAIR Hydro X-serie XD7 RGB-pomp/reservoircombinatie en CORSAIR Hydro X-serie XR5-radiator worden gedekt door een garantie van drie jaar. De CORSAIR Hydro X Series XT Hardline Satin White Tubing wordt gedekt door een garantie van twee jaar.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments