[PR] CORSAIR lanceert nieuwe CORSAIR ONE gaming-pc’s met GeForce RTX 3080 Ti Graphics


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

FREMONT, CA, augustus 2021 – CORSAIR®, een wereldleider in hoogwaardige apparatuur en systemen voor gamers, contentmakers en pc-enthousiastelingen, heeft vandaag bijgewerkte configuraties aangekondigd van zijn bekroonde lijn van compacte gaming-pc’s: de CORSAIR ONE i200 Limited Edition met een exclusief Meteor Grey-chassis, CORSAIR ONE a200 en CORSAIR ONE PRO a200. Alle systemen zijn nu verkrijgbaar met de optie van een NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti grafische kaart, met geavanceerde ray tracing voor verbluffende 4K-gamingprestaties. Aangevuld met de nieuwste Intel®- of AMD-processors en een reeks hoogwaardige CORSAIR-componenten, levert elke CORSAIR ONE uitstekende prestaties in een kleine, unieke vormfactor, nu met nog meer kracht.

De NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti is de krachtigste grafische kaart die ooit in een CORSAIR ONE is geplaatst. Gedreven door NVIDIA Ampere-architectuur, biedt de GeForce RTX 3080 Ti geavanceerde DLSS-prestaties en versnelde raytracing, waardoor spelers gemakkelijk veeleisende titels zoals Cyberpunk 2077 en Doom: Eternal kunnen uitvoeren met de hoogste framesnelheden, resoluties en 4K-detail. 10.240 CUDA-cores en 12 GB ultrasnel GDDR6X-geheugen zorgen voor de fenomenale prestaties die makers van inhoud nodig hebben om populaire creatieve toepassingen zoals Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro en Blender te gebruiken. Voor de meest vloeiende beeldkwaliteit bij de maximale instellingen, zijn CORSAIR ONE compacte pc’s uitgerust met een GeForce RTX 3080 Ti de beste keuzes voor zowel gamers als makers.

De onderscheidende vormfactor van de CORSAIR ONE onderscheidt hem van elk ander systeem. Met afmetingen van 200 mm bij 172,5 mm bij 380 mm en een volume van slechts 12 liter, past de CORSAIR ONE in de prestaties van de meest geavanceerde gaming-pc’s van vandaag in een voetafdruk van slechts 8″ x 7″. Het gepatenteerde, door convectie ondersteunde vloeistofkoelsysteem van de CORSAIR ONE zorgt ervoor dat, ondanks zijn grootte, de hoogwaardige hardware binnenin topprestaties levert, met speciale vloeistofkoeling voor zowel de CPU als de grafische kaart, terwijl warmte efficiënt van bovenaf wordt afgevoerd. De CORSAIR ONE i200 Limited Edition, CORSAIR ONE a200 en CORSAIR ONE PRO a200 worden gecompleteerd door een groot aantal hoogwaardige CORSAIR-onderdelen, met tot 64 GB VENGEANCE LPX DDR4-geheugen, een SF750 80 PLUS Platinum SFX-voeding en een 2TB PCIe 4.0 M.2 NVMe SSD in bepaalde modellen.

Met de krachtige nieuwe optie van een NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti, naast de beste desktopprocessors van Intel of AMD, blijven de CORSAIR ONE i200 Limited Edition, CORSAIR ONE a200 en CORSAIR ONE PRO a200 de verwachtingen overtreffen als het gaat om snij- edge gaming en streamingprestaties in een klein pakket.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR ONE i200 Limited Edition, CORSAIR ONE a200 en CORSAIR ONE PRO a200 zijn onmiddellijk verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel in Noord-Amerika, VK en bepaalde regio’s in Europa. De beschikbaarheid wordt binnenkort uitgebreid naar andere regio’s. De CORSAIR ONE i200 Limited Edition, CORSAIR ONE a200 en CORSAIR ONE PRO a200 worden gedekt door een garantie van twee jaar, naast de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.

CORSAIR heeft nog geen europrijzen genoemd.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.