[PR] CORSAIR lanceert nieuwe Full-Tower 7000-serie cases


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

FREMONT, CA, juni 2021 – CORSAIR®, een wereldleider in enthousiaste componenten voor gamers, makers en pc-bouwers, heeft vandaag een nieuwe serie full-tower ATX-behuizingen aangekondigd voor de grootste, meest ambitieuze enthousiaste builds: de CORSAIR 7000D AIRFLOW en de CORSAIR iCUE 7000X RGB. Beide behuizingen uit de 7000-serie zijn verkrijgbaar in zwart en wit en hebben een gigantisch interieur voor maximaal koelpotentieel, en bieden plaats aan meerdere radiatoren – tot drie 360 ​​mm of twee 420 mm tegelijk. Uitzonderlijke luchtstroom dankzij de meegeleverde 140 mm PWM-ventilatoren met CORSAIR AirGuide-technologie, terwijl het populaire CORSAIR RapidRoute-kabelbeheersysteem je helpt om eenvoudig nette, professioneel ogende builds te maken.

Door te kiezen uit het geperforeerde stalen voorpaneel met hoge luchtstroom van de 7000D AIRFLOW, of de drie prachtige ramen van gehard glas van de 7000X RGB om uw systeem en verlichting te laten zien, zullen pc-enthousiastelingen de ideale behuizing vinden voor hun volgende meesterwerk.

Het holle interieur van de behuizingen uit de 7000-serie biedt een groot aantal koelconfiguraties voor bijna elke pc-koelopstelling, met ruimte voor maximaal 12x 120 mm of 7x 140 mm koelventilatoren, of meerdere radiatoren, waaronder tot 3x 360 mm of 2x 420 mm tegelijk. Een gespecialiseerde moederbordlade met aanpasbare ventilatorbevestigingen stelt u in staat om tot vier 120 mm ventilatoren of tot een 480 mm radiator in de zijkant van de behuizing te installeren.

De 7000D AIRFLOW bevat drie 140 mm-ventilatoren met CORSAIR AirGuide-technologie, voor een geconcentreerde luchtstroom gericht op de heetste componenten van uw pc. De 7000X RGB gaat een stap verder en voegt stralende RGB-verlichting toe met vier meegeleverde SP140 RGB ELITE AirGuide-ventilatoren, elk uitgerust met acht individueel adresseerbare RGB-leds. Een meegeleverde iCUE COMMANDER CORE XT-controller, CORSAIR iCUE-software en een PWM-ventilatorrepeater bieden uitgebreide controle over niet alleen de verlichting, maar ook de ventilatorsnelheid en -prestaties. Zowel de 7000D AIRFLOW als de 7000X RGB bieden een overvloed aan opslagruimte, waaronder 6x combo 2,5 inch/3,5 inch drive trays en 3x 2,5 inch SSD-bevestigingen. Dankzij een volledige reeks I/O-aansluitingen op het voorpaneel, waaronder een USB 3.1 Type-C-poort en 4x USB 3.0-poorten, voldoet de 7000-serie aan de behoeften van bijna elk systeem.

Het venster van gehard glas van de 7000-serie laat uw eersteklas componenten zien, terwijl de behuizing uw kabels op een slimme manier verbergt. Het CORSAIR RapidRoute-kabelbeheersysteem leidt de belangrijkste kabels door een enkel verborgen kanaal, met een ruime 30 mm geleidingsdiepte achter het moederbord en twee gereedschapsloze scharnierende zijpanelen voor gemakkelijke toegang. Een verticale GPU-bevestiging met drie sleuven op de PSU-omhulling plaatst grafische kaarten van elk formaat centraal.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR 7000D AIRFLOW en 7000X RGB zijn onmiddellijk verkrijgbaar voor €260 en €330 via de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments