[PR] CORSAIR lanceert nieuwe M65 RGB ULTRA-gamingmuizen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

FREMONT, CA, 21 september 2021 – CORSAIR®, een wereldleider in hoogwaardige uitrusting voor gamers en makers van inhoud, heeft vandaag de nieuwste inzendingen aangekondigd in zijn wereldberoemde M65-reeks van hoogwaardige gamingmuizen: de M65 RGB ULTRA en, voor het eerst, de M65 RGB ULTRA WIRELESS. Deze nieuwe muizen combineren de iconische vorm en aluminium constructie waar gamers al meer dan tien jaar op vertrouwen, en voegen de nieuwste gamingtechnologie toe om ervoor te zorgen dat je klaar bent om het hoogste niveau van concurrentie aan te gaan.

Binnen hun vertrouwde kader bevatten de M65 RGB ULTRA en M65 RGB ULTRA WIRELESS de meest geavanceerde technologie tot nu toe in een CORSAIR-muis. De 26.000 DPI CORSAIR MARKSMAN optische sensor biedt ongelooflijke precisie, aanpasbaar in enkele DPI-stappen. Dit wordt aangevuld met de primaire knoppen van CORSAIR QUICKSTRIKE, veerbelast voor een nulafstand tussen de linker- en rechterklik en hun optische OMRON-schakelaars voor direct responsief gamen. Die klikken worden vervolgens naar uw pc verzonden met CORSAIR AXON 8.000 Hz hyperprocessing in de M65 RGB ULTRA, of 2.000 Hz SLIPSTREAM WIRELESS in de M65 RGB ULTRA WIRELESS. Het resultaat is een muis die je acties ongelooflijk snel registreert en doorstuurt, of je nu kiest voor de bedrade of draadloze versie.

Beide muizen zullen direct herkenbaar zijn voor pc-gamingveteranen dankzij hun iconische premium aluminium frame en onderscheidend ontwerp, geweldig voor zowel klauw- als vingertopgrepen. Het veelzijdige afstembare gewichtssysteem keert terug, waardoor spelers hun optimale gewicht kunnen bepalen binnen een bereik van 18 gram voor hun meest comfortabele spelervaring.

Op veler verzoek komt de M65 nu voor het eerst in een draadloze variant. De M65 RGB ULTRA WIRELESS maakt verbinding met sub-1ms SLIPSTREAM WIRELESS of Bluetooth® en biedt een bereik tot 60ft en een oplaadbare batterijduur van maximaal 120 uur voor dagenlang ongebonden gamen.

De M65 RGB ULTRA en M65 RGB ULTRA WIRELESS bevatten beide Sensor Fusion-technologie, nog een primeur voor CORSAIR-muizen. Deze ingebouwde zes-assige gyroscoop en versnellingsmeter detecteert onmiddellijk wanneer u de muis optilt, waardoor een ultra-lage opstijgafstand mogelijk is, zodat u nooit onbedoelde grillige bewegingen ervaart wanneer u de muis verplaatst in het midden van een vuurgevecht. De gyro kan ook worden geprogrammeerd met CORSAIR iCUE-software voor kantelbewegingen, zodat je in-game-commando’s zoals herladen of wapenwisseling kunt toewijzen aan snelle, eenvoudige muisbewegingen.

De M65 RGB ULTRA en M65 RGB ULTRA WIRELESS combineren een tijdloos, favoriet ontwerp van fans met de krachtige technologie om gelijke tred te houden met de hevigste concurrentie van vandaag en leveren de ultrasnelle, ultraprecieze prestaties die u nodig hebt om al uw klikken te laten tellen.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR M65 RGB ULTRA en M65 RGB ULTRA WIRELESS gamingmuizen zijn onmiddellijk verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. De CORSAIR M65 RGB ULTRA en M65 RGB ULTRA WIRELESS worden gedekt door een garantie van twee jaar, naast het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments