[PR] Corsair toont H55, H100 en H150 RGB AIO-koelers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

FREMONT, CA, juni 2021 — CORSAIR®, een wereldleider in componenten voor enthousiaste gamers, makers en pc-bouwers, heeft recent de lancering aangekondigd van drie nieuwe alles-in-één vloeibare CPU-koelers: de H55 RGB, H100 RGB, en H150RGB. Verkrijgbaar in radiatorformaten van respectievelijk 120 mm, 240 mm en 360 mm, en uitgerust met CORSAIR SP120 RGB ELITE-ventilatoren met AirGuide-technologie, combineren de H55 RGB, H100 RGB en H150 RGB geluidsarme prestatiekoeling met een overvloed aan levendige, door het moederbord bestuurde RGB verlichting voor een aantrekkelijke prijs. Alle drie de koelers zijn compatibel met bijna alle moderne Intel®- en AMD-CPU’s en worden gedekt door een garantie van drie jaar voor langdurige gemoedsrust.

De CORSAIR H55 RGB, H100 RGB en H150 RGB alles-in-één vloeistofkoelers bieden alles wat u nodig hebt om uw CPU op topprestaties te houden, inclusief ventilatoren, koelvloeistof en radiator, in een enkele gesloten lus die eenvoudig te installeren en te onderhouden is. De verschillende radiatorformaten die worden aangeboden, zorgen ervoor dat u een koeler vindt die bij uw behuizing of bouwstijl past. Elke koeler is uitgerust met één, twee of drie SP120 RGB ELITE-ventilatoren, die draaien tot 1.500 RPM met AirGuide-technologie voor een geconcentreerde luchtstroom en verbeterde geluidsarme prestaties. Een thermisch geoptimaliseerde koperen koude plaat en geluidsarme pomp zorgen voor een stille maar efficiënte koeling.

Met 13 heldere, individueel adresseerbare RGB-LED’s op de pompkop en acht per ventilator, verandert de dynamische verlichting die wordt geproduceerd door de H55 RGB, H100 RGB en H150 RGB uw systeem onmiddellijk in een rijke weergave van aanpasbare kleuren. Met flexibele +5V ARGB-ondersteuning kun je de verlichting van je koeler regelen via compatibele moederborden en hun software, zoals ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light en Gigabyte RGB Fusion.

Elke nieuwe koeler wordt geleverd met een modulaire montagebeugel zonder gereedschap voor snelle en eenvoudige installatie op alle moderne CPU-sockets, inclusief LGA 1200,115X, 2066 en AM4, met vooraf aangebracht thermisch materiaal. Of u nu een nieuwe pc bouwt of een systeem upgradet naar vloeistofkoeling, de H55 RGB, H100 RGB en H150 RGB bieden geweldige koeling terwijl u achterover leunt en van de lichtshow geniet.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De CORSAIR H55 RGB, H100 RGB en H150 RGB All-in-One Liquid CPU-koelers zijn per direct verkrijgbaar via het CORSAIR-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs in bepaalde regio’s. Deze All-in-One Liquid CPU-koelers worden gedekt door een garantie van drie jaar, naast de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments