[PR] Creative brengt de Outlier Pro draadloze in-ears uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative Technology heeft vandaag de lancering aangekondigd van Creative Outlier Pro, de nieuwste en beste toevoeging aan de goed ontvangen Outlier True Wireless-serie. De nieuw ontworpen oordopjes, met een reeks handige nieuwe functies, zullen het True Wireless-spel een tandje hoger maken met Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) plus Ambient Mode, en een indrukwekkende batterijduur van maximaal 60 uur voor een echt betere luisterervaring. In combinatie met in totaal zes microfoons, aanpasbare aanraakbedieningen, IPX5-gecertificeerde waterbestendigheid, Bluetooth® 5.2-connectiviteit en draadloos opladen, onderscheidt Creative Outlier Pro zich als de ideale echte draadloze oordopjes die alles hebben verpakt in een draagbare en zakvriendelijke vorm factor.

Verlaag het geluid, verhoog de helderheid
Creative Outlier Pro biedt gebruikers een onberispelijke luisterervaring met Hybrid ANC, die doorgaans alleen te vinden is op high-end hoofdtelefoons. Deze ANC-technologie is ‘hybride’ omdat het zowel de feedforward- als de feedback-ANC-systemen op elke oordopjes combineert om ongewenste achtergrondgeluiden effectief te blokkeren. Gebruikers kunnen dus in de zone blijven tijdens een belangrijke telefonische vergadering of zonder afleiding naar hun favoriete nummers te luisteren.

Aan de andere kant kunnen gebruikers ook overschakelen naar Ambient Mode om precies de juiste hoeveelheid omgevingsgeluid binnen te laten, wat handig is wanneer gebruikers bewust willen zijn van de omgeving, bijvoorbeeld tijdens het lopen in de buurt van een verkeersknooppunt. De bedieningselementen zijn naadloos en kunnen gemakkelijk worden bereikt door eenvoudig op de oordopjes te tikken om te schakelen tussen ANC-modus en Ambient-modus, of gebruikers kunnen het ook bedienen via de Creative-app.

Bovendien biedt Creative Outlier Pro met de nieuwe en grotere 10 mm met grafeen gecoate drivermembranen die vakkundig zijn afgesteld door de interne audio-ingenieurs van Creative, een verbeterde akoestische prestatie. Dit vertaalt zich in een betere helderheid, verbeterde bas en effectieve ANC-kwaliteit – en dit alles terwijl de energie-efficiëntie van de oordopjes wordt verbeterd.

Ga verder dan de hele dag
Met een batterijduur van in totaal tot 60 uur en een speeltijd tot 15 uur op een enkele lading, is Creative Outlier Pro de perfecte audiopartner voor lange woon-werkverkeer, trainingen of eindeloze Netflix-marathons. Zelfs als hybride ANC is ingeschakeld, kunnen gebruikers een afspeeltijd van 10 uur krijgen op een enkele lading, en tot 40 uur in totaal.

Bovendien worden deze oordopjes ook geleverd met verschillende sets zachte siliconen oordopjes, waardoor gebruikers probleemloos de perfecte pasvorm kunnen vinden om de optimale afdichting te bereiken voor een betere geluidsisolatie en meer comfort.

Ten slotte is de kers op de taart voor Creative Outlier Pro de gebruiksvriendelijke Creative-app waarmee gebruikers de aanraakbedieningen kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en een reeks handige functies kunnen activeren, zoals de Low Latency-modus. Deze nieuw toegevoegde functie vermindert de latentie van de Creative Outlier Pro met meer dan de helft, zodat gebruikers kunnen genieten van beter gesynchroniseerde muziek- en video-inhoud.

Holografische audio – probeer het!
Creative Outlier Pro is speciaal afgestemd om Super X-Fi READY te ondersteunen – een gratis preview-versie van de Super X-Fi-technologie, die beschikbaar is via de Creative-app. Gebruikers kunnen de holografie van Super X-Fi-hoofdtelefoons proeven op lokale muziekinhoud in hun telefoons.

Prijzen en beschikbaarheid
Creative Outlier Pro kost S $119 USD en is verkrijgbaar in de Creative online winkel. Een prijs in euro’s is nog niet bekend.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.