[PR] Creative Live! Mic M3: Deze microfoon wil je niet laten vallen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

SINGAPORE – September 2021 – Creative Technology heeft vandaag de release aangekondigd van Creative Live! Mic M3, een plug-and-play USB-microfoon waarmee gebruikers kunnen opnemen en klinken als professionals tijdens het streamen, gamen of zelfs vergaderen. Het heeft cardioïde en Omni-microfoonpolaire patronen, opnameresolutie van studiokwaliteit en realtime microfoonmonitoring, waardoor het de perfecte allround audio-invoeroplossing is voor het maken van inhoud en betere communicatie met elke pc of Mac.

De Creative Live! Mic M3 biedt gebruikers meer veelzijdigheid in verschillende gebruikssituaties, omdat het is ontworpen met twee 14 mm condensatorcapsules voor dual polar pattern-types, Cardioid en Omni, die eenvoudig kunnen worden geschakeld via de bedieningsknop. Met het Cardioid-patroon is het het meest geschikt voor opnames voor één persoon, zoals het streamen van een gameplay, omdat het een front-focused modus is en het best wordt gebruikt om geluiden vast te leggen die direct voor de microfoon worden gemaakt. Aan de andere kant is het Omni-patroon een modus voor alle hoeken die beter werkt om geluiden vanuit alle richtingen gelijkmatig vast te leggen en is geweldig voor gebruik met groepen, zoals een podcast-opname met twee of drie hosts.

Met opnames tot 24-bit / 96 kHz met hoge resolutie biedt Creative Live! Mic M3 biedt duidelijkere opnames om dat vleugje audio-oomph toe te voegen aan de livestreams, podcasts, telefonische vergaderingen of zelfs alledaagse gesprekken van de gebruiker. Daar komt nog bij dat de microfoon ook wordt geleverd met een speciale mute-knop en realtime microfoonmonitoring, waarmee gebruikers gemakkelijk aanpassingen kunnen maken ter plekke.

Uitgerust met een ingebouwde koptelefoonpoort, afneembaar popfilter en een verstelbare tafelstandaard, Creative Live! Mic M3 dient als de perfecte microfoon voor beginnende contentmakers en zelfs voor degenen die thuis werken, omdat het kristalheldere audio van studiokwaliteit biedt zonder het hoge prijskaartje.

Prijzen en beschikbaarheid
De Creative Live! Mic M3 is aantrekkelijk geprijsd voor €59,99 en is verkrijgbaar bij Creative.com.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments