[PR] D-Link toont draadloze bridges met een bereik tot 20km


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van D-Link

D-Link, een wereldleider in netwerktechnologieën, kondigt vandaag twee nieuwe toevoegingen aan zijn familie van connectiviteitsoplossingen aan. De nieuwe 5 km lange afstand Wireless AC Bridge (DAP-3711) en 20 km Long Range Wireless AC Bridge (DAP-3712) zijn ontworpen om zeer veerkrachtige, stabiele en snelle connectiviteit te bieden met voorheen onmogelijk bereikbare gebieden in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

De DAP-3711 en DAP-3712 zijn gebouwd met toonaangevende kerntechnologieën en speciaal ontworpen voor dekking over lange afstanden en zijn uitgerust met high-gain 15 en 23 dBi directionele antennes. Deze zorgen voor een snelle, stabiele netwerkdekking die overeenkomt met een bekabelde verbinding tot respectievelijk 5 km en 20 km afstand, ideaal voor het opzetten van videobewaking of draadloze toegang op afgelegen locaties, maar ook in steden en plattelandsgemeenten.

De DAP-3711 en DAP-3712 bieden overdrachtssnelheden tot 867 Mbps en zijn ontworpen met TDMA-technologie, die interferentie filtert door een schema te maken voor het toegangspunt van de bridge en de client. Transmissies krijgen een tijdslot toegewezen, waardoor gegevensbotsingen worden geëlimineerd en interferentie wordt verminderd om de efficiëntie van de zendtijd en overdrachtssnelheden te maximaliseren. Bovendien worden de nieuwe lanceringen ook geleverd met ingebouwde 128-bits persoonlijke en zakelijke draadloze codering om end-to-end beveiliging te ondersteunen.

De DAP-3711 en DAP-3712 zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen een breed scala aan buitenomgevingen en zijn ingesloten in robuuste, water- en stofdichte behuizingen met IP66-classificatie en een ingebouwde 8 kV-overspanningsbeveiliging. Deze gecombineerde ontwerpkenmerken zijn ideaal voor het afschermen van netwerken in alle weersomstandigheden en zware omgevingen. Dankzij deze gecombineerde ontwerpkenmerken kunnen de DAP-3711 en DAP-3712 overal worden ingezet om een ​​consistente connectiviteit te garanderen.

De nieuwe draadloze bridges ondersteunen Power-over-Ethernet (PoE) en worden geleverd met een meegeleverde PoE-injector. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders een enkele kabelverbinding maken en kunnen apparaten snel en moeiteloos worden geïnstalleerd zonder dat aparte stroomleidingen nodig zijn.

D-Link heeft geen specifieke prijzen en beschikbaarheid benoemd.



Bronnen: D-Link

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments