[PR] De Alienware x14-laptop is vanaf vandaag verkrijgbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

De langverwachte Alienware x14 is per direct beschikbaar vanaf € 2.989,99. De dunste laptop van Alienware tot nu toe heeft een slim nieuw scharnierontwerp. Dit is een essentiële innovatie want zonder het nieuwe ontwerp zou de x14 aanzienlijk dikker en ook nog eens minder krachtig zijn. Dit mechanisme houdt niet alleen het chassis dun, het creëert ook ruimte in de x14 voor een reeks krachtige gamingcomponenten: van de reeks Alienware Cryo-Tech-koeltechnologie die thermische prestaties optimaliseert, tot de grootste Whr-batterijcapaciteit in een 14 inch laptop.

De Alienware x14 is de eerste 14-inch laptop die NVIDIA’s Advanced Optimus- en G-SYNC-technologieën ondersteunt, zodat de levensduur van de batterij zelfs tijdens meeslepende gamesessies wordt geoptimaliseerd. De Alienware x14 is ook de eerste Alienware-laptop die uitsluitend Type-C-poorten als oplaadpoorten gebruikt. Onder de motorkap vind je de nieuwste 12e generatie Intel Core H-serie processors en Alienware’s exclusieve thermische interface-materiaal, Element 31, naast Intel Arc Graphics of NVIDIA GeForce RTX 3060 laptop GPU met 7-fasen voltage regeling. Het is echt de beste vriend voor elke serieuze gamer!Bronnen: Del

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.