[PR] De Elite Shark CA700 is Sharkoons nieuwste open-frame case


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, augustus 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Met de CA700 uit de ELITE SHARK-serie presenteert Sharkoon nu zijn eerste open-frame pc-behuizing. Afgezien van het futuristische design, moet het ook indruk maken met zijn slim ontworpen interieur. Deze biedt plaats aan maximaal acht ventilatoren en maakt de gelijktijdige werking van twee 360 ​​millimeter radiatoren mogelijk. Daarnaast biedt de koffer uitgebreide modificatiemogelijkheden: via de voet kan hij bijvoorbeeld in maximaal vier standen worden gekanteld en vergrendeld.

Hoogwaardig ontwerp met open frame
Vijf voorgeïnstalleerde, volledig adresseerbare PWM-ventilatoren, met een diameter van 120 millimeter en een behuizing die aan alle kanten open is, moeten allemaal zorgen voor de ideale koeling, zelfs met energieverslindende hardware. Wil iemand echter dat de behuizing zowel watergekoeld als nog opvallender is, dan biedt het ruime interieur een bijzonder creatieve oplossing: voor een toekomstbestendige warmteafvoer kan in de bovenzijde van de kast een radiator van 360 millimeter worden geïnstalleerd. en tegelijkertijd kan er nog een radiator van 360 millimeter naast het moederbord worden bediend.

Extravagant – Binnen en Buiten
Om de presentatie van de ingebouwde hardware net zo extravagant te maken als de pc-behuizing zelf, wordt de CA700 geleverd met twee montageframes om een ​​grafische kaart verticaal te installeren: een montageframe voor kaarten die twee sleuven nodig hebben en een andere voor kaarten die drie slots. De fabrikant heeft ook de benodigde stijgkabel in de verpakkingsinhoud van de koffer opgenomen. Het grote zijpaneel van gehard glas laat zowel de grafische kaart als de ingebouwde ventilatoren of andere verlichte elementen tot hun recht komen.

Praktische en handige functies
Naast de meest opvallende hoogtepunten biedt de ELITE SHARK CA700 vele andere kleinere functies die gemak en gemak bieden voor creatieve hardware-installatie. Voor een goed kabelbeheer heeft de koffer dus meerdere kabeldoorvoeren en worden ook kabelbinders met klittenband meegeleverd. En voor extra flexibiliteit kan de waterkoelingspomp of het reservoir in een van de twee standen worden bevestigd. Voor een veilige en eenvoudige bediening wordt het zijpaneel van gehard glas ondersteund met een montagebeugel, en de voor- en bovenkant van de koffer hebben praktische panelen die indien nodig gemakkelijk kunnen worden geopend en vergrendeld. Naar persoonlijke smaak kan de body van de CA700 via de basis in vier verschillende hoeken worden gekanteld en vergrendeld.

Veel ruimte voor grote componenten
Met afmetingen van 63,2 x 25,0 x 67,0 centimeter is de ELITE SHARK CA700 ook de grootste Sharkoon pc-behuizing tot nu toe en zou dus een overeenkomstige grote hoeveelheid ruimte moeten bieden voor de grootste componenten. Zo is de maximale lengte van de grafische kaart 47,5 centimeter, de maximale lengte van de voeding is 19,5 centimeter en de maximale hoogte van de CPU-koeler is 16,5 centimeter. Daarnaast is er ruimte voor zes 2,5 inch SSD’s en twee 3,5 inch HDD’s.

Prijs en beschikbaarheid.
De ELITE SHARK CA700 is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 399 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments