[PR] DeepCool lanceert de FC120 A-RGB-prestatieventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool, een wereldwijd merk in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige computercomponenten voor enthousiastelingen over de hele wereld, kondigt de FC 120 A-RGB Performance Fan-reeks aan. Verkrijgbaar in een enkele verpakking, een verpakking van 3 of een verpakking van 3 witte, de FC120 vereenvoudigt het kabelbeheer en levert tegelijkertijd levendige verlichting en uitzonderlijke prestaties.

Uitmuntende prestaties en vereenvoudigd kabelbeheer
De FC120 is met precisie ontworpen en heeft een verbeterde statische druk van 1,83 mmAq en een geconcentreerde luchtstroom tot 61,91 CFM voor uitstekende koelprestaties. Een hydrolager zorgt voor een ventilatorsnelheid van 500 ~ 1800 RPM ± 10% met PWM om het geluid tot een minimum te beperken. Elke FC120-ventilator heeft een enkele kabel die zowel stroom- als RGB-gegevenssignalen verzendt, die in een serie ventilatoren kan worden geschakeld om kabelwarboel te verminderen. Door de ventilatoren onderling aan te sluiten, is een ventilatorhub niet meer nodig en wordt het eenvoudig om PWM- en RGB-ventilatorregelingen voor maximaal 4 ventilatoren te synchroniseren.

Levendige verlichting
Individueel adresseerbare RGB-LED’s omringen de centrale hub en verlichten elk doorschijnend ventilatorblad voor levendige en elegante verlichting. De FC120 heeft een standaard verlichtingseffect waarvoor geen software of een speciale controller nodig is voor een snelle en eenvoudige installatie. Synchroniseer eenvoudig verlichting over uw hele systeem via ondersteunde moederbordsoftware.

Prijzen en beschikbaarheid
Verkrijgbaar vanaf deze maand, geeft DeepCool de volgende adviesprijzen:
– FC120 enkel pakket – adviesprijs: 17,99 €
– FC120 Triple Pack – Adviesprijs: 39,99 €
– FC120 Triple Pack Wit – Adviesprijs: 39,99 €Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.