[PR] DeepCool lanceert PQ-M-serie voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool, een wereldwijd opererend merk en fabrikant van computerhardware en randapparatuur voor liefhebbers, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een nieuwe generatie voedingen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, de PQ-M-serie. Gecertificeerd 80 PLUS Gold voor hoge energie-efficiëntie met volledig modulaire bekabeling, de PQ-M-serie is verkrijgbaar in 650W, 750W, 850W en 1000W capaciteiten. De meegeleverde 120 mm vloeistof-dynamische lagerventilator heeft een hoogwaardige constructie en biedt stille verfijning met een intelligente ventilatorcurve en extra hybride stille modus.

Gecertificeerd met een 80 PLUS Gold-classificatie, biedt de PQ-M-serie tot 90% energie-efficiëntie onder typische systeembelastingen met alle Japanse elektrolytische condensatoren om een ​​onberispelijke uitgangskwaliteit te leveren en tegelijkertijd de totale warmteverspilling en het operationele geluid te verminderen. Het circuitplatform is van binnenuit solide gebouwd en is stevig verbonden met het modulaire bord voor extra stevigheid en minder signaalruis. Door de volledig modulaire bekabeling kunnen alleen de benodigde systeemkabels worden gebruikt voor eenvoudiger kabelbeheer.

Een nauwkeurig afgestelde 120 mm FDB-ventilator maakt gebruik van een geoptimaliseerde intelligente ventilatorcurve om een ​​perfecte balans te creëren tussen prestatiekoeling en stille werking, met een extra hybride stille ventilatorinstelling bij lage temperaturen. Een eenvoudige bedieningsknop geeft ook de mogelijkheid om de stille ventilatormodus uit te schakelen en stelt een minimale ventilatorsnelheid in wanneer de ventilatorloze modus niet de voorkeur heeft.

Vertrouwd met een garantie van 10 jaar en versterkt met stroombeveiligingsspecificaties voor langdurige betrouwbaarheid, is de PQ-M-serie een verbintenis van DeepCool om stroom van constante kwaliteit te leveren.

Beschikbaarheid en prijzen
Beschikbaar vanaf december 2021, beginnen de adviesprijzen bij €119 voor de 650W, gevolgd door €129 voor de 750W, €149 voor de 850W en €179 voor de 1000W.Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.