[PR] Dell presenteert nieuwe monitors voor thuis en onderweg


Dit artikel is een persbericht van Dell

Amsterdam, augustus 2021 – De manier waarop we werken en leven is de afgelopen tijd enorm veranderd. Veel bedrijven hebben een hybride manier van werken geadopteerd waarbij werknemers niet meer per se op kantoor werken, maar vaak thuis of onderweg. De relevantie van draagbare beeldschermen en video conferencing is groter dan ooit en we gaan hier zowel zakelijk als privé de komende tijd nog veel meer gebruik van maken.

Dell speelt hierop in met nieuwe technologie waarmee mensen optimaal kunnen werken; waar ze zich ook bevinden. Hierbij een overzicht van de nieuwste monitors die Dell presenteert, met een korte beschrijving van de kenmerken.

Dell 14 Portable Monitor (C1422H)
De eerste 14 inch portable monitor is de ultieme laptop-compagnon en maakt dual screen-werken, presenteren en samenwerken mogelijk. Professionals die op kantoor, thuis of onderweg werken zullen het lichte gewicht van minder dan 680 gram en de slanke vormgeving zeker waarderen. Hij beschikt over een FHD-resolutie, 16:9 aspect ratio met IPS-technologie en eenvoudige plug & play dankzij USB-C-connectiviteit. Druk eenvoudig op de quick access-knop om de helderheid (tot wel 300 nits) aan te passen en profiteer van de ComfortView-functie die de hoeveelheid blauw licht reduceert.

Het design is door een smalle standaard die 10 tot 90 graden kan draaien geschikt voor alle werkstijlen en de monitor is bekroond met een Energy Star en EPEAT GOLD-certificering.

De monitor is vanaf 31 augustus 2021 wereldwijd beschikbaar voor een vanafprijs van 350,- dollar.

Dell 24 en 27 Video Conferencing Monitor (S2422HZ en S2722DZ)
Virtueel chillen met familie, vrienden en collega’s is leuker dan ooit met de nieuwe 27 inch QHD / 23/8 inch FHD monitors die zijn ontworpen voor videobellen. Deze monitors komen met een ingebouwde 5MP privacy pop-up-camera, noise cancelling microfoons en 5W stereo speakers. De pop-up-camera blijft verborgen totdat je klaar bent voor je video chat. Tijdens je chat geniet je van heldere videobeelden en kristalhelder geluid.

Deze geweldig vormgegeven monitors beschikken over het door TUV gecertificeerde ComfortView Plus. Dit zorgt voor een reductie in blauw licht, waardoor het comfortabeler is voor je ogen. Bovendien blijven de kleuren accuraat. Andere functies die standaard in de monitors zitten zijn USB-C-connecties, AMD FreeSync-technologie en een 75Hz refresh rate voor het spelen van games.

Beide monitors zijn in Europa beschikbaar vanaf 12 oktober 2021. De vanafprijs van de S2422HZ wordt 440,- dollar en 600,- dollar voor de S2722DZ.

Dell 27 4K UHD USB-C Monitor (S2722QC) en Dell 27 USB-C Monitor (S2722DC)
Bij de Dell 27 4K UHD en Dell 27 USB-C Monitor profiteer je van het gemak van een enkelvoudige kabeloplossing met USB-C-connectiviteit voor zowel video, audio en data terwijl die ook nog eens je laptop oplaadt (65 watt). Deze monitors zijn perfect voor een kabelvrij bureau en ontworpen om alle home entertainment- en kantooropstellingen te complementeren.

Beide monitors zijn inmiddels verkrijgbaar voor de vanafprijs van 500,- dollar voor de S2722DC en 620,- dollar voor de S2722QC.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments