[PR] Dynabook breidt Satellite Pro C50-laptops uit met AMD Ryzen processors


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dynabook

Dynabook Europe GmbH kondigt vandaag de uitbreiding aan van het Satellite Pro C50-aanbod met AMD Ryzen™ 5 en 7-series processoren met Radeon™ Graphics. Het aanbod van prijsbewuste, zakelijke laptops wordt hiermee verder verbreed.

Ontwikkeld voor het tijdperk van flexibel werken
De Satellite Pro C50D-B biedt gebruikers alles wat ze nodig hebben voor een productieve dag, inclusief een uitgebreid aantal functies voor betere prestaties, connectiviteit en security. Met een dun en aantrekkelijk uiterlijk biedt het device een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De Satellite Pro C50D-B is ontworpen om de belangrijkste, hedendaagse zakelijke technologie te kunnen gebruiken. Krachtige AMD Ryzen™ 5 5600U- en Ryzen™ 7 5800U-processoren, tot 32GB DDR4-geheugen in twee configureerbare slots en SSD-opslagmogelijkheden tot 512GB zorgen ervoor dat het device zelfs de meest uitdagende taken eenvoudig uit kan voeren, zodat werk door kan blijven gaan – ongeacht waar er gewerkt wordt.

Ontworpen om er goed uit te zien
Met een gewicht van minder dan 1.9kg en compacte vormfactor van slechts 19.7mm is de Satellite Pro C50D-B eenvoudig mee te nemen en behoort het device tot de dunste in zijn klasse. Hierdoor is de laptop geschikt om overal te kunnen werken: thuis, op kantoor of onderweg.

Met een slank, blauw uiterlijk oogt de C50D-B zowel zakelijk als modern. Het niet-reflecterende 15.6” LCD FHD- of HD-scherm, dat omlijst is met een smalle rand, biedt kristalhelder beeld, terwijl het toetsenbord met een numeric keypad een hele werkdag lang snelle berekeningen mogelijk maakt en comfortabel typen ondersteunt.

Voor een nog betere ervaring en een betere productiviteit is de C50D-B uitgerust met een extra groot ClickPad. Een accuduur van tot 10,8 uur¹ maakt het device tot de perfecte partner voor onderweg.

Veilig en verbonden
De Satellite Pro C50D-B biedt probleemloze connectiviteit en samenwerking via een breed aanbod van opties. Een USB Type-C-poort maakt opladen, verbinden en schermaansluiting mogelijk via één poort, terwijl een full-size HDMI, 2 x USB Type-A 3.1 en MicroSD-kaartlezer nog meer mogelijkheden bieden om randapparatuur aan te sluiten.

Daarnaast bieden WiFi 802.11 AC en Bluetooth 5.0 razendsnelle verbindings- en downloadsnelheden, terwijl een Gigabit-LAN-poort snelle toegang tot het netwerk op kantoor geeft. Ook bij het onderhouden van contact met collega’s en klanten op verschillende locaties is de C50D-B van grote waarde: een HD webcam, stereospeakers en ingebouwde Cortana-enabled microfoon bieden een rijk geluid en heldere beelden tijdens videogesprekken.

De C50D-B biedt alle noodzakelijke tools om data en device te beschermen zodat werknemers- en bedrijfsgegevens veilig zijn. De firmware-based Trusted Platform Module (TPM) 2.0 zorgt ervoor dat gevoelige informatie versleuteld op het device wordt opgeslagen zodat misbruik wordt voorkomen. Daarnaast zorgen wachtwoordmogelijkheden voor gebruikers en beheerders ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot gegevens. Een optioneel Kensington lock slot beschermt ten slotte tegen fysieke diefstal.

Beschikbaarheid
De Satellite Pro C50D-B is beschikbaar vanaf februari 2022.Bronnen: Dynabook

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.