[PR] EPOS biedt studio uitzendkwaliteit met B20 streamingmicrofoon voor gamers


Dit artikel is een persbericht van EPOS

Kopenhagen, Denemarken – 1 juni 2021 – Premium gaming audiomerk EPOS onthult vandaag de B20 streamingmicrofoon, die next-level audio ontketent. De B20 is ontworpen voor gamers, streamers en content creators die op zoek zijn naar microfoonaudio van studiokwaliteit. Voortbordurend op EPOS’ nieuwste generatie premium randapparatuur, levert de B20 compromisloze kristalheldere opnames met gemakkelijke plug-and-play connectiviteit en een elegant gestroomlijnd uiterlijk. De EPOS B20 microfoon is compatibel met PC, PS4™ and Mac®, en is nu verkrijgbaar via de officiële EPOS website en bij geselecteerde retailers.

Studio Broadcast Kwaliteit Microfoon
Trouw blijvend aan de 115 jaar ervaring van EPOS op het gebied van audio-engineering, levert de B20 helderheid, zonder af te doen aan de warme diepe bas- en hoge tonen. Hiermee worden rijke, heldere en verbeterde vocalen bereikt. De B20 microfoon is ontworpen voor een breed scala aan gamers en biedt studio-uitzendkwaliteit (24bit 48kHz), terwijl ongewenste achtergrondruis moeiteloos wordt onderdrukt voor een lag-free opname ervaring.

Aanpasbaar voor vele scenario’s
De B20 microfoon is veelzijdig en bevat geïntegreerde audiobediening. Het geluid is volledig controleerbaar met gemakkelijk bereikbare knoppen voor volume, versterking en demping. Tijdens het gebruik geven intuïtieve LED’s aan wanneer de microfoon actief of gedempt is. Daarnaast heeft de B20 een headset jack aansluiting voor real-time voice monitoring en het mixen van game audio.

Gebruikers kunnen de microfoon personaliseren zodat deze het beste past bij hun unieke set-up door middel van de vier opnamepatronen van de B20 – cardioïde, stereo, bidirectioneel of omnidirectioneel. Elk patroon is intuïtief ontworpen om elk opnamescenario vast te leggen, van solo gamestreams, partner uitzendingen, team-play uitzendingen en meer.

Slanke, kwalitatief hoogwaardige constructie
De B20 is vervaardigd volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen als EPOS’ hoogwaardige audiorandapparatuur en past perfect in verschillende gaming set-ups. De microfoon heeft een duurzaam maar lichtgewicht omhulsel van massief aluminium met een gestroomlijnd, ergonomisch design. De B20 bevat een speciale bureaustandaard die zorgt een perfecte positionering. De 3/8″ schroefdraad van de microfoon sluit naadloos aan op boom-armen voor een reeks extra positioneringsopties.

Intuïtieve setup en aanpasbaarheid
Het USB-C naar USB-A plug-and-use ontwerp van de B20 microfoon zorgt voor een eenvoudige installatie voor zowel beginnende content creators als doorgewinterde streamers. Alle audio content, van professionele livestreamsessies tot teamchat, wordt direct verbeterd door een probleemloze verbinding, zodat er minder tijd nodig is voor de installatie en meer tijd overblijft om te gamen.

De gebruikers die het geluid van de B20 verder willen verbeteren, kunnen de EPOS Gaming Suite downloaden en daarmee toegang krijgen tot een reeks aanpassingsinstellingen, waaronder ruisreductie, microfoon equalizer, galm en meer.

“De B20 is ideaal voor gamers die de kwaliteit van hun opnames, uitzendingen en audiocommunicatie willen verbeteren. We zijn er trots op dat we producten ontwikkelen die mensen volledig onderdompelen in games, en dat de B20 deze traditie voortzet,” aldus Maja Sand-Grimnitz, Director, Global Marketing, Gaming bij EPOS.

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS B20 microfoon is nu online verkrijgbaar via de website van EPOS en bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van €199 EUR.Bronnen: EPOS (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.