[PR] Epson brengt twee nieuwe 4K-laserprojectoren naar de markt


Amsterdam, oktober 2021 – Epson heeft twee nieuwe, hoogwaardige thuisbioscoopprojectoren geïntroduceerd, ideaal voor filmliefhebbers en gamers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring op het grote scherm. Met de laserlichtbron van Epson en een nieuwe 4K-beeldverwerkingschip die 4K-resolutie levert, bieden deze projectoren hoge helderheid, hoge beeldkwaliteit en flexibiliteit. De nieuwe projectoren bieden de ultieme thuisbioscoopervaring en zijn voorzien van een scala aan functies waardoor ze perfect zijn voor filmavonden, streamen, sportevenementen en gaming.

Fans van het grote scherm zullen genieten van de indrukwekkende displays van deze krachtige projectoren. Een combinatie van geavanceerde technologieën zorgt voor een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit met een hoge dynamische contrastverhouding van 2500000:1, 4K-resolutie (8,3 miljoen pixels), ondersteuning voor HDR10+, 3LCD en een laserlichtbron. Met gemotoriseerde lens-shift en een zoomlens is het eenvoudig om een nauwkeurige display te realiseren.

De 3LCD-technologie van Epson helpt het ‘regenboogeffect’ te voorkomen en laat gebruikers genieten van levendige kleuren dankzij een gelijke White en Colour Light Output van 2700 lumen op de EH-LS12000B en van 2500 lumen met de EH-LS11000W. HDR10+-ondersteuning zorgt voor meer details en diepte en biedt zo natuurlijke en rijkere kleuren. Details in de schaduwen wordt haarfijn gedefinieerd met de hoge contrastverhouding van 2500000:1 die zorgt voor diepe zwarttinten. Met 4K-frame-interpolatie, 4K super resolutie en scène-adaptieve gammacorrectie/automatische contrastverbetering is de ultieme thuisbioscoopervaring eenvoudig te verwezenlijken.

Gamen tot 4K met 120 frames per seconde en inputvertraging van minder dan 20 ms zorgen ervoor dat serieuze gamers optimaal kunnen profiteren van de nieuwste generatie gameconsoles en zelfs van hoogwaardige game-pc’s.

De duurzame laserlichtbron in de EH-LS12000B en EH-LS11000W zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik, maar belooft tot wel 10 jaar lang thuisentertainment.

Beide projectoren zijn eenvoudig te installeren en te configureren dankzij de gemotoriseerde optische elementen, inclusief een gemotoriseerde 2,1x optische zoom, gemotoriseerde scherpstelling en gemotoriseerde lens-shift van ± 96,3% verticaal en ± 47,1% horizontaal. Het bekijken van content in de juiste beeldverhouding wordt vereenvoudigd door de mogelijkheid om uw tien favoriete formaten op te slaan. De projectoren zijn ook compatibel met Calman-software voor kleurkalibratie.

Paul White, productmanager voor de videoprojectoren van Epson Europe, zegt het volgende over de nieuwe projectoren: “Nu steeds meer mensen thuis genieten van films of zelfs als gezin gamen, zijn deze projectoren ideaal voor iedereen die zijn of haar kijkervaring naar een hoger niveau wil tillen. Meer huishoudens hebben nu speciale ruimte voor hun thuisbioscoop of een ruimte die groot genoeg is om te genieten van de bioscoopervaring op het grote scherm die deze projectoren bieden.”

De EH-LS12000B en EH-LS11000W zijn verkrijgbaar vanaf november 2021 voor een adviesprijs van respectievelijk € 4.999 en € 4.699 (incl. BTW).Bronnen: Epson

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments