[PR] EVGA brengt de SuperNOVA P5-voedingen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

De EVGA SuperNOVA P5 voegt zich bij de elite van de EVGA 80 PLUS Platinum-voedingen. Deze voedingen blijven de grenzen verleggen met de nieuwste certificeringen en Intel® power-on-standaarden. Vol met 80 PLUS Platinum-geclassificeerde efficiëntie, een volledig modulair kabelontwerp, 100% Japanse condensatoren en een ultrastille 135 mm Fluid Dynamic lagerventilator met EVGA ECO-modus, deze voedingen zijn gebouwd voor prestaties en stilte.

Platina beoordeeld rendement
80 PLUS-certificering zorgt ervoor dat uw stroomvoorziening geen stroom verspilt en deze omzet in overtollige warmte. Onder normale belasting is deze voeding 92% efficiënt of hoger.

Actief klemontwerp – lage rimpel en ruis
De P5-voedingen hebben ook een actief klemcircuitontwerp, DC-naar-DC-omzetter en actieve PFC voor strakke spanningsregeling en lage rimpel en ruis.

Volledig modulair ontwerp
Gebruik alleen de kabels die u nodig hebt, voor minder wirwar van kabels en een betere luchtstroom in de behuizing.

100% Japanse condensatoren
Krijg de meeste betrouwbaarheid en de beste prestaties met het gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit Japanse condensatoren.

100% solid-state condensatoren
Solid State-condensatoren verbeteren de efficiëntie en verminderen de impact van omgevingsfactoren nadat de stroom is omgezet in DC, maar voordat deze de voeding verlaat.

Ultrastille 135 mm vloeibare dynamische lagerventilator met EVGA ECO-modus
De P5 heeft een FDB-ventilator van volledige grootte in het chassis, die een langere levensduur en stillere werking biedt dan traditionele ventilatoren voor voedingen. Schakel de EVGA ECO-modus in om de P5 volledig stil te maken bij lage tot gemiddelde belasting.

De EVGA P5-serie bevat ook een volledige reeks beschermingen (OCP, OVP, UVP, OPP, SCP, OTP) voor veiligheid en beveiliging, en wordt gedekt door EVGA’s toonaangevende 10 jaar garantie en klantenondersteuning.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments