[PR] EVGA brengt de X20 en X17 gamingmuizen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

EVGA brengt je ’s werelds eerste drievoudige sensormuizen met dubbele LOD-sensoren, gecombineerd met een Pixart 3335 optische sensor op de X20 of Pixart 3389 op de X17. De meeste gamingmuizen gebruiken de primaire sensor van de muis of een extra LOD om de opstijgafstand te detecteren, terwijl de EVGA X20/17 een meer geavanceerde 3-Dimension Array Tech gebruikt. Dit systeem maakt gebruik van een drievoudig sensoralgoritme om de positie te detecteren waar u de muis van een oppervlak optilt en weer neerlegt, waardoor de kortste en meest nauwkeurige opstijgafstand wordt bereikt.

EVGA’s 3-Dimension Array Tech-algoritme kan detecteren binnen een minimum van 0,4 mm tot maximaal 3 mm van de muis tot het oppervlak, waarbij dynamisch de beste uitschakelhoogte wordt aangepast. Pas de uitschakelhoogte in verschillende richtingen aan om de meest nauwkeurige gaming ter wereld te bereiken met EVGA UNLEASH RGB-software.

Super lage wrijving PTFE muisvoeten
Gladde beweging over elk oppervlak met muisvoeten gemaakt van de zuiverste, hoogste kwaliteit PTFE.

EVGA UNLEASH RGB-software
Volledige controle en aanpassing met EVGA UNLEASH RGB-software. Pas de knopbediening en RGB-verlichting aan.

Prijzen en beschikbaarheid
De EVGA X20 krijgt een adviesprijs van $119,90, maar is tijdelijk te pre-orderen voor $59,99. De X17 is iets goedkoper met $79,90, welke voor ongeveer €70 ook al in Europa te bestellen is.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.