[PR] EVGA brengt X570 DARK-moederbord uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

De EVGA X570 DARK brengt voor het eerst de exclusieve DARK-ervaring naar Team Red. Dit moederbord is geëvolueerd door een uitgebreide ontwerprevisie om de volledige prestaties van de legendarische AMD Zen 3-processors eruit te persen. Met een zeer efficiënt 17-fasen digitaal VRM-ontwerp, 10-laags PCB en twee ingebouwde VRM-ventilatoren, is het geen wonder dat sommigen je probeerden voor de gek te houden met DARK-imitaties.

Aangedreven met ongeëvenaarde multi-core prestaties en energie-efficiëntie, ontketent de EVGA X570 DARK uw pc met PCIe Gen4-ondersteuning voor de nieuwste grafische kaarten en M.2-opslag, bliksemsnelle 4800MHz+(OC) geheugenondersteuning, twee Intel 2,5 Gbps NIC’s, Wi -Fi 6/BT 5.2, plus een overvloed aan SATA 6Gb/s-poorten en USB-opties. De zoektocht naar het toppunt van desktop-pc-prestaties is voorbij: dit is de manier.

Beschikbaarheid en prijzen
Op het moment van schrijven is de EVGA X570 DARK te pre-orderen voor $689,99. Een prijs in euro’s is nog niet bekend.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.