[PR] EVGA introduceert bedrade X12-gamingmuis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

EVGA heeft de X12-gamingmuis aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan de EVGA-gamingmuizen uit de X-serie. Uitgerust met een USB 2.0 High-Speed ​​32-bit Arm Cortex-M33 core USB-microprocessor, die een native 8000Hz-rapportagesnelheid ondersteunt, acht keer de standaard 1000Hz op concurrerende gamingmuizen, wat zorgt voor precisienauwkeurigheid.

Dubbele sensoren voor precisie
Dubbele sensorconfiguratie, LOD-sensor (Lift Off Distance) gecombineerd met een Pixart 3389 optische sensor, de X12 gebruikt een geavanceerde 2-DIMENSION ARRAY TECH om nauwkeurige metingen te bereiken. Hiermee kunt u de uitschakelhoogte van de sensor nauwkeurig afstemmen.

Ontworpen om te gamen
Nieuw Lichtgewicht ambidextrous behuizing, flexibele paracord-USB-kabel en PTFE-muisvoetjes met lage wrijving voor snelle reacties en snelle bewegingen.

Ontketende RGB
Volledige controle en aanpassing met EVGA Unleash RGB-software. Pas maximaal vijf aangepaste profielen aan en laad ze in het ingebouwde geheugen om onderweg instellingen te maken.

NVIDIA-reflex
EVGA X12 Gaming Mice ondersteunt ook NVIDIA Reflex Analyzer, waardoor competitieve gamers voor het eerst een nauwkeurige meting van systeemlatentie krijgen.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.