[PR] EVGA introduceert de SuperNOVA 1300 GT-voeding


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

EVGA introduceert de EVGA SuperNOVA 1300 GT-voeding, de nieuwste 80PLUS Gold-gecertificeerde voeding in de EVGA-voedingsreeks. Naast de huidige EVGA SuperNOVA 1000 GT-, 850 GT-, 750 GT- en 650 GT-modellen, biedt de 1300 GT nog een solide optie om zelfs de meest veeleisende systemen van vandaag van stroom te voorzien.

Voor een beperkte tijd, en zolang de voorraad strekt, zullen bepaalde edities van de SuperNOVA 1300 GT een EVGA PerFE-kabel bevatten.

Verfijning in prestaties en ontwerp
Upgrade zowel esthetiek als elektronische componenten met een uniek ventilatorrooster met radiaal ontwerp, een compacte lengte en breedte van 180 mm en 100% Japanse condensatoren.

GOUDEN EFFICINTIE
80 PLUS Goud gecertificeerd. Zorgt ervoor dat uw stroomvoorziening 90% zuinig of hoger is.

Vloeibaar dynamische lagers
De EVGA SuperNOVA GT maakt gebruik van een duurzame ventilator van 135 mm met een Fluid Dynamic Bearing (FDB) voor stilte, betrouwbaarheid en een langere levensduur.

Enkele +12V-uitgang
Biedt een stabiele output voor compatibiliteit met de nieuwste hardware.

Volledig modulair ontwerp
Kies de kabels die u nodig hebt om kabelbeheer eenvoudig en overzichtelijk te maken.

EVGA ECO-modus
Het toerental van de ventilator past zich aan de PSU-temperatuur aan. De ventilator wordt uitgeschakeld in een omgeving met lage temperaturen/lage belasting, wat resulteert in minder geluid.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments