[PR] EVGA introduceert het Z590 DARK-moederbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

De EVGA Z590 DARK slaat opnieuw angst in de harten van andere Z590-moederborden door alle beschikbare kracht van de Intel® Z590-chipset te combineren en tot in de perfectie af te stemmen. Dit gewapende en volledig operationele moederbord is geboren uit een 10-laags PCB en wordt aangedreven door een 21-fasen VRM.

Met ondersteuning voor PCIe Gen4-videokaarten en M.2 NVMe SSD’s hoeven overklokkers niets te vrezen wanneer ze fotograferen voor de hoogste scores in elke benchmark. Voor alle anderen is de Z590 DARK geladen met meer dan een dozijn USB-opties, acht SATA-poorten, twee 2,5 Gbps NIC’s + WiFi 6/BT 5.1, 7.1-kanaals HD-audio, drie M.2 Key-M-slots en twee speciale ventilatorheaders naar AIO CPU-koelers.

Zoals een wijze overklokker ooit zei: “Als je eenmaal op het DARK-pad begint, zal het voor altijd je lot domineren.” en met de EVGA Z590 DARK zal dat lot zeker gevuld zijn met verbrijzelde records en talloze overwinningen op het slagveld.

EVGA heeft nog geen precieze prijzen of beschikbaarheid genoemd.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments