[PR] EVGA SuperNOVA P3 – Een nieuwe generatie platinakracht


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

EVGA SuperNOVA-voedingen staan ​​bekend om hun extreme efficiëntie, prestaties en betrouwbaarheid. EVGA’s toewijding aan prestaties heeft geleid tot zijn nieuwste voedingsplatform met een hoger wattage: de EVGA SuperNOVA P3-serie. Met deze nieuwe voedingen nam EVGA de beste eigenschappen van de bekroonde P2-reeks over en maakte ze nog beter. Het kleinere formaat van de SuperNOVA P3, verbeterde prestaties en een nieuwe Fluid Dynamic Bearing-ventilator zorgen voor ultrastille prestaties met een langere levensduur.

Kleiner formaat, GROTE prestaties
Een kleiner formaat betekent niet verminderde prestaties met de EVGA SuperNOVA P3-voedingen. Met een lengte van slechts 180 mm is dit de P3 een van de kleinere 80 Plus Platinum-voedingen die momenteel op de markt zijn, terwijl hij verbeterde prestaties en functies biedt.

Vloeibare dynamische lagerventilator
Betere prestaties, stillere werking en een langere levensduur.

Prestaties van de volgende generatie
Systemen van de volgende generatie verdienen prestaties van de volgende generatie. De EVGA SuperNOVA P3 neemt de toch al efficiënte P2-serie over en maakt deze nog beter met verbeterde efficiëntie en lagere rimpel. Deze voedingen zijn meer dan 92% efficiënt!

Fluisterstil
EVGA ECO-modus betekent dat de voeding volledig stil is tijdens lage tot gemiddelde belasting. Dit is een stille voeding!

Prijzen en beschikbaarheid
Op het moment van schrijven is de EVGA SuperNOVA P3 enkel als 1200 watt-model verkrijgbaar met een adviesprijs van 339 USD. Europese prijzen of beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments