[PR] G.Skill en MSI tonen Trident Z Maverik DDR4-geheugenkits


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van G.Skill

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., ’s werelds toonaangevende fabrikant van geheugen voor extreme prestaties en randapparatuur voor games, is verheugd de co-branded Trident Z Maverik DDR4-geheugenkit met MSI aan te kondigen voor de MPG GAMING MAVERIK-bundel. Voortbouwend op de bekroonde Trident Z-serie, accentueert de Trident Z Maverik het levendige thema van de MSI MPG GAMING MAVERIK-bundel met op digitale equalizer geïnspireerde ontwerpen, die een hoge DDR4-3600-geheugensnelheid en een 32GB (16GBx2) kitcapaciteit bieden. De MPG GAMING MAVERIK-bundel is ontworpen voor een uitzonderlijke game-ervaring en verlichtingsesthetiek en is de ideale metgezel voor het demonstreren van de ultieme gameprestaties op het nieuwste Intel® Z590-platform.

Gameprestaties ontgrendelen met Maverik
Door de jaren heen heeft G.SKILL nauw samengewerkt met MSI om extreme geheugenprestaties van elke platformgeneratie naar wereldwijde pc-gamers en doe-het-zelf-pc-bouwers te brengen. In samenwerking met MSI aan de MPG GAMING MAVERIK-bundel, gebaseerd op de nieuwste Intel® Z590-chipset, presenteert G.SKILL de Trident Z Maverik DDR4-geheugenkit. De Trident Z Maverik accentueert het levendige thema van de MSI MPG GAMING MAVERIK-bundel en toont op digitale equalizer geïnspireerde ontwerpen en een slanke streep over de haarlijn van geborsteld aluminium heatspreader. Bovendien is elke Trident Z Maverik-kit gebouwd met met de hand gescreende IC’s en ondergaat het strenge G.SKILL-testprocedures om de beste betrouwbaarheid en prestaties te garanderen. Om te voldoen aan de systeemvereisten van moderne pc-games en om de in-game-ervaring te optimaliseren, biedt de Trident Z Maverik een hoge DDR4-3600-geheugensnelheid en een ruime 32GB (16GBx2) kitcapaciteit.

Beschikbaarheid
Trident Z Maverik wordt alleen verkocht met de MPG GAMING MAVERIK-bundel.Bronnen: G.Skill (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.