[PR] G.SKILL kondigt unieke vijfhoekige Z5i Mini-ITX pc-behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van G.Skill

Juni 2021 – G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., ’s werelds toonaangevende fabrikant van geheugen voor extreme prestaties en randapparatuur voor games, is verheugd de beschikbaarheid aan te kondigen van de nieuwste Trident Z Royal Elite-geheugenserie, samen met de introductie van nieuwe hoogwaardige -snelheid, low-latency prestatiegeheugenspecificaties bij DDR4-4000 CL14-15-15-35 en DDR4-3600 CL14-14-14-34. Gebouwd met Samsung 8Gb B-die IC’s om deze ongelooflijk lage latentietijden te bereiken, zijn deze nieuwe DDR4-geheugenspecificaties de ideale keuze voor het bouwen van een krachtig werkstation of het ultieme spelsysteem.

Uniek gemaakt voor een schoon bureaublad
De G.SKILL Z5i is een uniek vervaardigde mini-ITX-behuizing met gebogen zijpanelen van gehard glas van 4 mm die zich om het nauwkeurig gemaakte aluminium buitenframe uit één stuk wikkelen om een ​​5-zijdige behuizing te vormen, die het ontwerp met twee kamers laat zien, dus interne hardware componenten kunnen van beide kanten worden bekeken. Om een ​​schonere werkruimte mogelijk te maken, is de Z5i gemaakt met een naar beneden gericht moederbord I/O-paneel, zodat kabels netjes en gemakkelijk kunnen worden beheerd.

Compact ontworpen voor high-end hardware
De Z5i mini-ITX-behuizing is ontworpen voor hoogwaardige hardwarecomponenten en ondersteunt grote grafische kaarten met 3 sleuven van maximaal 330 mm lang en ondersteunt een AIO-radiator van 280 mm of twee 140 mm-behuizingsventilatoren aan de achterkant voor koeling. Voldoende gegevensopslag is ook essentieel in een systeem met hoge prestaties, dus de Z5i is gebouwd om maximaal drie opslagschijven te huisvesten, waaronder twee 2,5-inch SSD’s en een derde converteerbare 2,5-inch/3,5-inch SSD/HDD-schijfruimte.

Connectiviteit op het voorpaneel en ARGB-verlichting
Voor gemakkelijke toegang tot externe USB-apparaten is het voorpaneel van de Z5i uitgerust met twee USB 3.0-poorten en één USB 3.1 Type-C-poort, die gemakkelijke snelle verbindingen bieden met moderne draagbare opslagapparaten of smartphones. De Z5i integreert ook ARGB om omgevingsverlichting te bieden via de standaard 3-pins 5V RGB-header op ondersteunde moederborden, en kan worden bestuurd met moederbordverlichtingssoftware voor eenvoudige aanpasbaarheid van de verlichting.

Ontworpen met excellentie
Ontworpen om hoogwaardige componenten te ondersteunen en unieke functies te integreren in de compacte mini-ITX-vormfactor, heeft de Z5i wereldwijde erkenning gekregen voor zijn productontwerp als de ontvanger van “iF Design Award 2021” en “Red Dot Design Award 2021”.

G.SKILL heeft nog geen precieze beschikbaarheid of prijzen bekendgemaakt.Bronnen: G.Skill

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments