[PR] GeIL bereidt lancering volgende generatie DDR5 RGB-geheugen voor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GeIL

GeIL, een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van pc-componenten, kondigt met trots aan dat het hoogwaardige DDR5 RGB-gaminggeheugen van de volgende generatie, de Polaris RGB, klaar is voor het komende DDR5-platform. Het GeIL Polaris RGB-gaminggeheugen zal beschikbaar zijn in Q4 2021, met capaciteiten variërend van 16GB (16GB x1) tot 128GB (32GB x4).

Het is zeven jaar geleden dat DDR4 op de markt kwam en GeIL heeft talloze uren gestoken in de ontwikkeling van de nieuwe DDR5-geheugenmodules. En daarbij heeft GeIL de Polaris RGB ontworpen om RGB-verlichte high-performance DDR5 gaming-geheugen te leveren en heeft daarbij nauw samengewerkt met moederbordfabrikanten om de beste compatibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen tussen de nieuwste Intel- en AMD-moederborden.

Het GeIL Polaris RGB DDR5-gaminggeheugen is ontworpen om ongekende prestaties te leveren door grotere capaciteiten, verbeterde snelheden en een grotere bandbreedte per processorkern. Het verbeteren van de systeemprestaties en efficiëntie is de hoeksteen van elke nieuwe geheugengeneratie, en GeIL is toegewijd om een ​​betere enthousiaste extensie en uitzonderlijk overklokpotentieel aan zijn klanten te bieden. Het nieuwe DDR5-geheugen bevat het nieuwste DDR5 PMIC-architectuurontwerp (Power Management IC) voor slim spannings- en energiebeheer, waardoor een uitgebreider bereik in spanningsaanpassing en tweaken mogelijk is. Dit ingebedde PMIC- en moduleontwerp zal de algehele prestaties, stabiliteit en overklokpotentieel zeker een enorme boost geven.

De GeIL DDR5-geheugenspecificatie begint bij 4800 MHz met de sub-timing latenties van CL40-40-40 bij 1,1 volt. De overklokproducten zijn ook in ontwikkeling, waaronder 6000 MHz CL32-36-36, 6400 MHz CL32-36-36, 6800 MHz CL36-44-44 en 7200 MHz CL36-44-44, en zullen ook beschikbaar komen met niet-RGB-productversies op de dezelfde tijd.Bronnen: GeIL

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.