[PR] Gigabyte brengt AORUS AGC310-bureaustoel uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

GIGABYTE, ’s werelds toonaangevende fabrikant van premium gaming-hardware, heeft recent de nieuwe gamestoel aangekondigd – AORUS AGC310 combineert het ergonomische ontwerp en biedt gamers hoogwaardig comfort en stabiliteit. De AORUS AGC310-gamingstoel is gebouwd met het verbrede ontwerp voor rugleuning en zitting, verstelbare hoofdsteun en lendenkussens, zitting van schuim met hoge dichtheid met ademend ontwerp, 2D-armleuningondersteuning en rugleuning met maximaal 160 graden kantelmechanisme. Gezien het ergonomische ontwerp biedt het meer comfort voor gamers die zittend in het spel zijn geweest. Qua structuur wordt de stoel geleverd met een volledig stalen frame en een volledig stalen onderstel. Bovendien maken de stille zwenkwielen van 60 mm en de internationaal Klasse 4 gecertificeerde gasveer de AORUS AGC310 compleet. Last but not least is de AORUS AGC310-gamingstoel BIFMA-gecertificeerd, wat gamers verzekert van hoge veiligheids- en duurzaamheidsnormen voor de beste game-ervaring.

Rondom comfort. Ontworpen voor gamers.
De AORUS AGC310-gamingstoel biedt een 610 mm brede zitting en rugleuning, waardoor er meer ruimte voor de zitting is, en hij past op alle maten gamers, zodat de rugleuning kan worden ondersteund voor een lange gamesessie. In combinatie met de verstelbare hoofdsteun en lendenkussens kunnen gamers de comfortabele positie bij voorkeur aanpassen, wat de druk van taille en wervelkolom kan verminderen. Beide kussens zijn afneembaar voor eenvoudige reiniging en ander flexibel gebruik. De stoel is uitgerust met schuim met een hoge dichtheid, dat een betere veerkracht en gewichtdragende eigenschappen heeft. De ademende ventilatieopeningen op het oppervlak van de zitting en lendenkussens die altijd in contact zijn met het lichaam, kunnen de warmteaccumulatie die optreedt tijdens de lange gamesessie verminderen. Dit resulteert in een meer comfortabele en plezierige spelervaring. De 2D-armleuningen kunnen niet alleen in hoogte en horizontale positie worden versteld, maar stellen u ook in staat uw ellebogen in de meest comfortabele positie te plaatsen, zodat u uw onderarmen kunt laten rusten en stressvrij kunt spelen door de spanning op uw schouders en polsen te verlichten. Met de 160˚ verstelbare kantelbare rugleuning kunnen de gamers vertrouwen op verschillende gebruiksscenario’s om de kantelhoek eenvoudig traploos aan te passen.

Rondom duurzaamheid. BIFMA en duurzaamheid gecertificeerd.
AORUS handhaaft het eersteklas materiaal en premium kwaliteit. AORUS AGC310-gamingstoel heeft een volledig stalen stoelframe, de stoelbasis is ook gemaakt van staal, wat de duurzaamheid en stabiliteit kan verbeteren. In combinatie met de stille zwenkwielen van 60 mm hebben zowel de stoelbasis als de zwenkwielen de BIFMA-duurzaamheidstest doorstaan, die een duurzaamheidstest van meer dan 98.000 keer kan bereiken. De internationaal Klasse 4 gecertificeerde gaslift is een essentieel onderdeel voor de stoel, die gasexplosie kan voorkomen en een gewicht van 150 kg kan weerstaan, waardoor gamers kunnen genieten van de veiligste en stabielere ervaring. De AORUS AGC310-gamingstoel is gemaakt van hoogwaardig leer en fluwelen stof, wat de kunst van mixen en matchen naar voren brengt. Het gestroomlijnde ontwerp en de stijl van mixen en matchen maakt de hele gamestoel ingetogen zonder aan luxe in te boeten. Zowel leer als fluwelen stof hebben de SGS-certificeringen doorstaan ​​voor meer dan 30.000 wrijvingen krasvastheidstest, die niet alleen bestand is tegen wrijving en niet gemakkelijk te dragen is, maar ook de levensduur van het dagelijks gebruik van de gamer verlengt. Bovendien toont de rugleuning van de stoel de prachtige geborduurde totem AORUS LOGO, die geloof toont en tegelijkertijd een unieke stijl naar voren brengt.Bronnen: Gigabyte (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.