[PR] GIGABYTE brengt AORUS DDR5 5200MHz 32GB geheugenkit uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE, een toonaangevende fabrikant van moederborden, grafische kaarten en hardware-oplossingen, heeft recent de AORUS DDR5 5200MHz 32GB geheugenkit aangekondigd om het nieuwste Intel Z690-platform te ondersteunen. De AORUS-geheugen DDR5-geheugenkit 32GB 5200 MHz heeft twee 16GB DDR5 XMP 5200 MHz-modules om een ​​hogere frequentie en prestaties te bieden. De nieuwe On-Die ECC-functie van DDR5 benadrukt foutcorrectie die de meest voorkomende geheugengegevensschade kan detecteren en corrigeren om de stabiliteit van gegevens te verbeteren. Bovendien kan de koper-aluminium warmteverspreider met de nano-koolstofcoating de warmte die wordt gegenereerd bij hogesnelheidswerking effectief verminderen, waardoor uitstekende prestaties worden geboden en instabiliteit door oververhitting wordt voorkomen.

De gloednieuwe geheugenarchitectuur heeft een hoge geheugenkloksnelheid en een laag stroomverbruik, waardoor de DDR5 XMP Booster-functie op de AORUS DDR5 5200MHz 32GB geheugenkit met GIGABYTE Z690 AORUS-moederborden mogelijk is. Met “DDR5 XMP Booster” kan het merk geheugen-IC detecteren in de BIOS-instelling, zodat gebruikers snel kunnen kiezen uit meerdere ingebouwde en vooraf afgestemde geheugenoverklokprofielen, waardoor de native DDR- of XMP DDR-geheugensnelheid wordt verhoogd. Bovendien kunnen gebruikers met “XMP 3.0 User Profile” zelf een XMP-profiel maken en opslaan.

Om meer superieure stabiliteit en ultieme geheugenprestaties te bieden, is de AORUS DDR5 5200MHz 32GB-geheugenkit geïmplementeerd met ultraduurzame GIGABYTE-elementen en geverifieerd met alle GIGABYTE-moederborden.

Prijzen en beschikbaarheid
GIGABYTE heeft nog geen specifieke prijzen genoemd, volgens het merk zullen de geheugenkits binnenkort verkrijgbaar komen.



Bronnen: GIGABYTE

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.