[PR] Gigabyte brengt de AORUS Model X en Model S gamingsystemen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte AORUS

GIGABYTE TECHNOLOGY Co.Ltd, een toonaangevende fabrikant van moederborden en grafische kaarten, presenteerde vandaag twee gamesystemen van het AMD X570-platform met de AORUS MODEL X en AMD B550-platform met het minisysteem AORUS MODEL S, die de eersteklas componenten en materialen gebruiken voor extreme prestaties. Verbeterd door de strikte verificatie en toonaangevende technologie, biedt GIGABYTE computers voor extreme prestaties met geoptimaliseerde warmteafvoer en akoestische controle. Het systeem blijft koel en stil, zelfs bij volledige load, die de hoge prestaties en de lage temperatuur in evenwicht houden om het systeem qua geluid onder de 40dB te houden zonder afknijpen. Bovendien biedt de driejarige garantie op het volledige systeem gebruikers een gemakkelijke en uitgebreide service.

“Bij het aanpakken van de verbetering van de pc-prestaties, worden multi-core, hoge frequentie en overvloedige opslag een must voor het premium pc-platform, en wordt het onvermijdelijk om de beste componentenmatrix te maken om de geoptimaliseerde prestaties met betrouwbaarheid te bieden. “Aangegeven door Eddie Lin, Vice President van GIGABYTE Channel Solutions. “Het nieuwe AORUS-systeem is goed gehumeurd door meervoudige verificatie en afstemming van het R & D-team van GIGABYTE, die een perfecte match bieden tussen koele, stille en krachtige prestaties met compatibiliteit en drie jaar volledige systeemgarantie.

De AORUS MODEL X en AORUS MODEL S zijn gebouwd met de AMD R9 5900X-processor en NVIDIA RTX 3080 grafische kaart die bijna niet leverbaar zijn in de markt. Door te kiezen uit verschillende RAM-configuraties die zijn geverifieerd door het RD-team van GIGABYTE, gaan deze twee builds voor totaal 32GB geheugen, waarvan de MODEL X met DDR4 3600MHz 8GB * 4 en MODEL S met DDR4 3600MHz 16GB * 2. De opslag van 1TB PCIe Gen4 M.2 SSD en 2TB NVME M.2 SSD zorgen voor voldoende opslagcapaciteit en performance.

AORUS-MODEL X
Een spelsysteem voor extreme prestaties

De AORUS MODEL X heeft een gehard chassis met een zeer effectief warmteafvoerontwerp, de verborgen inlaat vertoont de geoptimaliseerde warmteafvoer met stijlvolle esthetiek en presteert akoestisch lager dan 40 dB (zoals in de bibliotheek) tijdens het uitvoeren van verschillende games. De kabels zijn goed verankerd in het chassis, en het doordachte ontwerp van plug-and-play SSD maakt verder een eenvoudige uitbreidbaarheid mogelijk zonder verdere kabels en schroeven. Twee opties van metallic en transparant zijpaneel bieden een onderscheidende uitstraling, en de geïntegreerde VGA-beugelbehuizing vormt een nette en aantrekkelijke showcase.

AORUS MODEL S
Klein maar krachtig! Het stilste minisysteem met exclusieve warmtedissipatietechnologie

De AORUS MODEL S beschikt over een exclusief alles-in-één thermisch ontwerp dat de warmteafvoer aanzienlijk kan verbeteren. De verborgen aanzuiging zorgt voor een geoptimaliseerde warmteafvoer met stijlvolle esthetiek. De CPU-temperatuur kan in een gezonde staat worden gehouden tijdens het uitvoeren van 3A-games terwijl de akoestiek onder de 36dB wordt gehouden(stiller dan de bibliotheek), wat een soepele en stabiele game-ervaring oplevert. Als een 14L-systeem met krachtige thermische dissipatie, de stilste werking en eersteklas prestaties, wordt de AORUS MODEL S de eerste keuze van een minisysteem voor gamers.

Gigabyte heeft geen prijzen of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.