[PR] GIGABYTE lanceert AORUS P1200W-voeding


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

2 augustus 2021 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, een toonaangevende fabrikant van premium gaming-hardware, heeft vandaag de nieuwe AORUS P1200W 80+ Platinum Modular voeding aangekondigd. AORUS P1200W heeft een realtime digitale bewakingsfunctie, waardoor gamers de verschillende omstandigheden van de voeding kunnen volgen om een ​​stabiele werking te garanderen. Het grote LCD-scherm op de voeding kan niet alleen verschillende bedrijfsinformatie in realtime weergeven, maar kan ook worden aangepast aan verschillende weergavemodi. AORUS P1200W beschikt over 80 PLUS® Platinum-certificering, modulair ontwerp, 100% Japanse condensatoren, 140 mm slimme ventilator met dubbele kogellagers, enkel +12V-railontwerp en meervoudige circuitbeveiliging. Bovendien maakt het verbazingwekkende compacte formaat het compatibel met elk chassis zonder ruimtebeperkingen. Met het toenemende stroomverbruik van high-end CPU’s en GPU’s, zal de AORUS P1200W een onmisbare keuze zijn voor topgamers.

Het belangrijkste kenmerk van de AORUS P1200W is de digitale monitorfunctie. Het kan verschillende waarden van de voeding in realtime bewaken, zoals het uitgangsvermogen en de stroom van elke spanning, ventilatorsnelheid en temperatuur, enz. Gamers kunnen de bedrijfsstatus van de voeding bijhouden om een ​​stabiele werking te garanderen. De grote LCD-monitor kan de stroomstatus direct en eenvoudig controleren zonder software te installeren. De stroomstatus kan ook op het computerscherm worden weergegeven via de AORUS-engine, waardoor gamers een andere manier hebben om de stroomtoevoer te controleren. Via de RGB Fusion-software kunnen de gebruikers het LCD-scherm aanpassen aan hun voorkeuren. Ze kunnen bestanden toevoegen die moeten worden weergegeven, zoals MP4 & GIF-videomodus, afbeeldingsmodus en tekstmodus. Gamers kunnen verschillende unieke onderwerpen aanpassen en weergeven op basis van hun vereisten. Gamers kunnen het lichteffect van de voeding aanpassen vanuit een overvloed aan verschillende verlichtingsmodi en een unieke persoonlijke spelstijl creëren.

De AORUS P1200W voeding is geslaagd voor de 80 PLUS® Platinum-certificering. De energie-efficiëntie van meer dan 92% vermindert niet alleen de afvalwarmte, maar helpt gamers ook om geld te besparen op de elektriciteitsrekening. De voeding maakt gebruik van 100% hoogwaardige Japanse condensatoren voor een betere efficiëntie, stabiliteit en een langere levensduur. De grote 140 mm dubbele kogelgelagerde slimme ventilator kan het geluid minimaliseren en zorgt voor de beste warmteafvoer. De slimme ventilator detecteert de huidige status van het stroomverbruik en past automatisch de ventilatorsnelheid aan. Wanneer de stroombelasting lager is dan 20%, stopt de ventilator automatisch om een ​​geluidsarme omgeving te bereiken. De ventilator heeft de meest duurzame structuur met dubbele kogellagers, met een levensduur van meer dan 50.000 uur, wat de betrouwbaarheid van de voeding aanzienlijk verbetert. AORUS P1200W heeft niet alleen ingebouwde OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP circuitbeveiligingsontwerpen, maar heeft ook strenge tests doorstaan ​​van verschillende nationale veiligheidsvoorschriften. Het biedt de meest stabiele en overvloedige stroomvoorziening voor het systeem, beschermt verschillende apparaten in de computer en geeft gamers gemoedsrust en een stabiele ervaring.

Met de hulp van de uitstekende ontwerpmogelijkheden en warmteafvoertechnologie van ingenieurs op verschillende hardwareproducten, en het gebruik van materialen van hogere kwaliteit, heeft AORUS de grootte van een 1200W-voeding, die over het algemeen is ontworpen om 200 mm lang te zijn, teruggebracht tot een verbazingwekkende 160 mm . Het kan niet alleen meer ruimte reserveren om de luchtstroom in het chassis soepeler te laten verlopen, maar het kan ook gemakkelijker in een klein chassis worden geïnstalleerd, waardoor gamers met een klein chassis kunnen genieten van topprestaties. Het volledig modulaire ontwerp is handig voor gamers om de benodigde kabels in het chassis te installeren volgens hun hardwareconfiguratie. In combinatie met een plat kabelontwerp kan het de luchtstroominterferentie effectief verminderen en het warmteafvoereffect in het chassis verbeteren. Het enkele +12V-railontwerp is het favoriete ontwerp van elke klant en gamers kunnen onbeperkt genieten van de voordelen van grote stroom. Om de voeding voor een langere periode stabiel te laten werken, biedt deze ook een doordachte functie voor het verwijderen van stof door de ventilator, die de ophoping van stof in de voeding kan verminderen.

Met het toenemende stroomverbruik van high-end CPU’s en GPU’s, zal een voeding met hoog wattage van 1200W een onmisbare keuze zijn voor topgamers. AORUS P1200W is toonaangevend op de markt en biedt de beste keuze, waardoor gamers kunnen genieten van topprestaties zonder beperkt te worden door de ruimte van het chassis. AORUS P1200W voeding is de beste keuze voor alle gamers op het gebied van kwaliteit, uiterlijk, formaat en functie.

Gigabyte heeft nog geen prijzen of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments