[PR] Gigabyte toont de AORUS Gen4 7000S Prem. SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Gigabyte

GIGABYTE Technology, een van de grootste wereldwijde fabrikanten van moederborden, grafische kaarten en hardware-oplossingen, kondigt vandaag de nieuwste AORUS Gen4 7000s Prem aan, een SSD met een leessnelheid tot 7GB / s terwijl de passieve thermische dissipatie wordt geoptimaliseerd, wat geen beperking belooft bij langdurig gebruik. Via de SSD Tool Box-applicatie hebben gebruikers directe controle over de algehele werking van SSD.

De AORUS Gen4 7000s Prem. SSD gebruikt de PCIe 4.0 NVMe M.2-interface en rust de nieuwste Phison E18 geselecteerde 8-kanaalscontroller uit, die gebruikers de ultieme willekeurige toegangssnelheid biedt, evenals het snelle 3D-TLC NAND Flash- en SLC-cache-ontwerp met een leessnelheid tot 7 GB / s en een schrijfsnelheid tot 6,85 GB / s.

De AORUS Gen4 7000s Prem. SSD is de beste oplossing voor de extreme gebruikers die de voorkeur geven aan een geavanceerd thermisch ontwerp. De M.2 Thermal Guard XTREME met Nanocabon-coating, het padontwerp met hoge geleidbaarheid, de optimalisatie op het gebied van hoogte en dissipatie, evenals de verbeterde dubbele warmtepijpen zijn enkele van de veranderingen die de consistente koeling en hoge prestaties beloven, zelfs in situaties met minimale luchtstroom. Onder de echte test behaalt de AORUS Gen4 7000s Prem. SSD een extreme leessnelheid van 7 GB / s voor langdurig gebruik.

“Snelle SSD’s genereren warmte op volle snelheid, en normaal gesproken wordt thermische beperking geïmplementeerd als een veiligheidsfunctie om gegevensverlies of slijtage van de geheugenchips en controllers te voorkomen. De throttling-toestand wordt ingeschakeld om de stabiliteit en duurzaamheid te behouden, maar het vertraagt ​​de prestaties en verlaagt de overdrachtssnelheid. ” zei Jackson Hsu, directeur van de GIGABYTE Channel Solutions Product Development Division. “De AORUS Gen4 7000s Prem. SSD maakt gebruik van een ultraduurzaam ontwerp en hoogwaardige materialen voor snelle prestaties. Bovendien optimaliseert het de hoogwaardige thermische standaarden van onze vorige 7000s SSD-producten om gebruikers uitstekende prestaties te bieden. Zelfs zonder luchtstroom is de thermische oplossing in staat om de thermische beperking te voorkomen die kan optreden bij snelle werking van de SSD, waardoor de systeemprestaties worden verbeterd. “

De AORUS Gen4 7000s Prem. SSD is al op de markt en ondersteunt alle moederborden met 2280 NVMe M.2 interface-ontwerp. Om de baanbrekende prestaties van leessnelheden tot 7 GB / s vrij te geven, worden AMD X570 / B550-moederborden of Intel Z590 / B560 / Z490 / H470-moederborden met ondersteuning van de volgende generatie Intel® Core ™ -processors ten zeerste aanbevolen. Met de professionele aanpassing van GIGABYTE R & D, uitgebreide verificatie, softwareverbetering en de 5 jaar garantie, bieden GIGABYTE-moederborden meer stabiliteit met hogere prestaties, wat absoluut de beste keuze is voor gebruikers.Bronnen: Gigabyte (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.