[PR] Innr brengt eigen bridge op de markt


Dit artikel is een persbericht van Innr

Hilversum, 4 oktober 2021 – Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, brengt vandaag met trots de vernieuwde Innr bridge op de markt. Met deze bridge verbind je jouw slimme lampen aan de handige en vernieuwde Innr app, waardoor jouw lampen altijd en overal te bedienen zijn. Ook als je internet uitvalt, wel zo veilig! Koppel slimme armaturen, buitenverlichting, schakelaars of sensoren en creëer een mesh-netwerk voor optimaal bereik door het hele huis. Je bedient jouw lampen eenvoudig met je smartphone of je stem.

Koppel al jouw slimme apparaten aan de Innr bridge
De Innr bridge kan tot dertig lampen tegelijk aansturen. Naast peertjes of spotjes kun je ook slimme plafond-, inbouw- en buitenverlichting moeiteloos koppelen aan de app. Wil je extra comfort? Dan kun je ook slimme schakelaars en sensoren toevoegen, die later dit jaar verkrijgbaar zijn. De mobiele schakelaars hang je op of leg je neer waar je ze het vaakst gebruikt, bijvoorbeeld bij de trap, bij de voordeur of naast de bank. Dankzij sensoren hoef je geen knop meer aan te raken. Hang ze op in de gang, op de wc of overloop en de lampen gaan vanzelf aan op de kleur of dimstand van jouw voorkeur en alleen op het moment dat jij dat wilt.

Ontdek de mogelijkheden met de Innr app
Met de Innr app kun je iedere lamp schakelen, dimmen en van kleur veranderen. Uiteraard bestuurt de app jouw slimme (zigbee) lampen die aan de Innr bridge gekoppeld zijn, maar uniek is dat je met deze app ook de Innr WiFi lampen kunt bedienen. Je kunt in de app verschillende groepen maken met een combinatie van Zigbee en WiFi lampen en deze samen bedienen.

De Innr app is volledig vernieuwd. Zo kun je lampen individueel of per kamer bedienen, vooringestelde routines kiezen of zelf routines maken met je favoriete instellingen, of alle verlichting in het hele huis in één keer uitzetten. Je kunt ook een dag- of weekprogramma maken, helemaal afgestemd op jouw leven. Stel bijvoorbeeld in dat je verlichting automatisch aanspringt als het gaan schemeren, gebruik een slimme lamp op je nachtkastje als wake-up light of laat de verlichting ’s avonds langzaam dimmen, zodat je ogen zich ontspannen en jij vervolgens beter slaapt. De timers zijn ideaal als je niet in het donker thuis wil komen, automatisch alle verlichting in één keer uit wil zetten of inbrekers om de tuin wil leiden als je niet thuis bent.

Spraakbesturing met Alexa, Google en Siri
Je kunt jouw Innr systeem eenvoudig aan Amazon Alexa of Hey Google koppelen of Siri Shortcuts gebruiken om je lampen met stemcommando’s te bedienen. En met een Alexa Routine zet je bijvoorbeeld met een commando de verlichting aan, speel je je favoriete playlist af en start je de waterkoker of espressomachine. “Alexa, good morning!”

Kies zelf welke merken Zigbee lampen jij wilt gebruiken. De Innr bridge werkt namelijk met alle Zigbee gecertificeerde lampen. Natuurlijk met alle Innr lampen, maar ook met die van Philips Hue of Smart+.

De Innr bridge is vanaf vandaag te koop met een adviesprijs van €39,99.Bronnen: Innr

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.