[PR] INNR toont slimme ronde plafondlamp met verschillende wittinten


Dit artikel is een persbericht van INNR

Hilversum, juli 2021 – Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met de Smart Round Ceiling Lamp Comfort. Met deze slimme plafondlamp voeg je een modern multifunctioneel armatuur toe aan je interieur. Koppel de lamp aan jouw bestaande Zigbee Bridge en kies vervolgens met de app gemakkelijk voor warm wit licht voor extra sfeer of koeler wit licht voor meer concentratie. Dit maakt de lamp perfect voor werken of studeren en is dus de ideale aanvulling voor jouw thuiswerkplek.

De voordelen van het goede verlichting
Tegenwoordig is het werken aan de eettafel de normaalste zaak van de wereld geworden, maar hierdoor is de scheiding tussen werk en privé wel heel klein geworden. Door gebruik van slimme verlichting kun je tijdens kantooruren de lampen zo instellen dat ze een goede hoeveelheid helder wit licht afgeven, dat direct effect heeft op de productiviteit. Na werktijd wordt er een duidelijk verschil in de verlichting zichtbaar door deze een warmere tint te geven en het licht te dimmen. Zo ontstaat er een nieuwe ambiance en krijg je het gevoel van “thuiskomen na een lange dag werken”.

De Round Ceiling Lamp Comfort heeft een modern design met metalen behuizing. Met een diameter van 41 cm en een diepte van slechts 7,2 cm past deze lamp op elke plek in het huis. De plafondlamp heeft een helderheid van 2500 lumen en geeft warmwit tot koelwit licht dat makkelijk draadloos te bedienen is met de app, zelfs als je niet thuis bent. De Round Ceiling Lamp is compatible met de Philips Hue bridge en andere smart home systemen. Je kunt de lamp ook met je stem besturen, in combinatie met een hub van Philips Hue, Samsung SmartThings, een Homey of een Amazon Echo kun je gebruik maken van voice control van Hey Google of Alexa.

De wittint, van warm (2200K) tot koel wit licht (5000K), is zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse licht opties klaargezet in de app. Zo kun je de lampen laten reageren op het begin en het einde van jouw werkdag, maar ook bijvoorbeeld op de tijd dat jij wakker wordt of gaat slapen, handig toch?

De adviesprijs voor de RCL 240 T betreft € 99,99.Bronnen: INNR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments