[PR] Intel brengt de NUC 11 Extreme uit voor high-end gaming


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Intel

Wat is er nieuw: recent heeft Intel de Intel® NUC 11 Extreme Kit (codenaam “Beast Canyon”) aangekondigd, een zeer modulaire desktop-pc die is ontworpen om een ​​fenomenale ervaring te bieden voor gamen, streamen en opnemen. Met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™-processors, ondersteuning voor discrete grafische kaarten van volledige grootte en een volledige reeks I/O-poorten, levert de Intel NUC 11 Extreme Kit hoogwaardige gameplay en vloeiende, meeslepende beelden.

Compacte Intel NUC 11 Extreme Kits zijn ontworpen om krachtige, meeslepende game-ervaringen te bieden. Voor prestaties, connectiviteit en modulariteit levert de Intel NUC 11 Extreme-kit enorme prestaties met een kleine footprint.

Waarom het ertoe doet: de best presterende Intel NUC tot nu toe levert een eersteklas pc-pakket met geoptimaliseerd formaat voor het creëren van innovatieve desktops die geschikt zijn voor de unieke prestatiebehoeften van gamers. De Intel NUC 11 Extreme Kit bevat de nieuwste hardwarecomponenten in een kleine behuizing van 8 liter en zit boordevol functies die typisch zijn voor veel grotere gaming-installaties en biedt aanpasbare ontwerpopties.

Over de kleine voetafdruk, enorme prestaties: de sky is de limit met een 11e generatie Intel® Core™ i9-processor met acht cores, 16 threads en een frequentie tot 5,0 GHz. Er zijn ook kits verkrijgbaar met een ontgrendelde1 Intel 11e generatie Intel® Core™ i7-processor.

De nieuwe Intel NUC 11 Extreme Kits zullen naar verwachting beschikbaar zijn vanaf het derde kwartaal van 2021, met meer uitrol tot het einde van dit jaar. Prijzen beginnen bij respectievelijk $ 1.150 tot $ 1.350 voor Intel Core i7- en Intel Core i9-kits. Er zijn nog geen europrijzen bekendgemaakt.Bronnen: Intel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments