[PR] Intel kondigt Xeon W3300-processors aan met tot 38 cores


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Intel

Wat is er nieuw: Intel heeft recent zijn nieuwste generatie Intel® Xeon® W-3300-processors gelanceerd, die vandaag verkrijgbaar zijn bij zijn systeemintegratorpartners. Intel Xeon W-3300-processors zijn gebouwd voor geavanceerde workstationprofessionals en bieden compromisloze prestaties, uitgebreide platformmogelijkheden en enterprise-grade beveiliging en betrouwbaarheid in een single-socket-oplossing.

Intel Xeon W-3300-processors zijn intelligent ontworpen om de grenzen van prestaties te verleggen, met een nieuwe processorkernarchitectuur die transformeert voor wat ervaren werkstationgebruikers kunnen bereiken op een werkstation.

Waarom het belangrijk is: de Intel Xeon W-3300-processors zijn ontworpen voor professionele toepassingen van de volgende generatie met zware input/output-intensieve workloads met threads. Use cases strekken zich uit over kunstmatige intelligentie (AI), architectuur, engineering, constructie (AEC) en media en entertainment (M&E). Met een nieuwe processorkernarchitectuur om efficiëntie te transformeren en geavanceerde technologieën om gegevensintegriteit te ondersteunen, zijn Intel Xeon W-3300-processors uitgerust om compromisloze werkstationprestaties te leveren.

Over de nieuwe Intel Xeon W-3300-processors: Vijf nieuwe processors (W-3375, W-3365, W-3345, W-3335 en W-3323) leveren uitstekende prestaties met uitgebreide platformmogelijkheden in een single-socket-oplossing. Ze bevatten tot 38 cores en 76 threads met Intel® Hyper-Threading Technology, frequenties tot 4,0 GHz, 64 processor PCIe* Gen 4.0-lanes en tot 4 TB DDR4-3200 error-correcting code (ECC) geheugenondersteuning.

Intel Xeon W-3300-processors hebben een nieuwe processorkernarchitectuur die een nieuw tijdperk in prestaties en efficiëntie vertegenwoordigtBronnen: Intel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments