[PR] InWin lanceert de Nebula-serie behuizingen met ‘RGB-sterren’


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin heeft zijn nieuwste N127 en 127 mainstream mid-tower pc-behuizingen aangekondigd. Met een groot aantal glinsterende ARGB-sterren die het voorpaneel sieren, biedt het “Nevel”-effect gebruikers een spectaculair lichteffect dat een rimpeling van reflecties creëert die tot in het oneindige lijken te verdwijnen. De N127 is ontworpen voor bouwers die de voorkeur geven aan ATX-, mATX- of mini-ITX-builds en op zoek zijn naar een sterke, hoogwaardige behuizing met een prachtig, opvallend ontwerp met ARGB-elementen, compromisloze koeling en eenvoudig te bouwen functies.

De N127, die het krachtige luchtstroomontwerp van de vorige 100-serie verbetert, heeft een voorpaneel van staalgaas en honingraatventilatie op het zijpaneel die de luchtstroom en warmteafvoer optimaliseert. Zes ventilatoren (twee aan de voorkant, drie aan de zijkant, één aan de achterkant) ondersteunen maximaal twee vloeistofkoelradiatoren (240 mm en 360 mm) om krachtige koelprestaties voor CPU’s en grafische kaarten te garanderen. Het is ideaal om samen te werken met een nieuwe InWin Nebula AIO vloeibare CPU-koeler, die een vergelijkbaar Nebula ARGB-effect op het CPU-blok heeft!

Het getinte zijpaneel van gehard glas biedt een handige snelontgrendelingsknop om toegang te krijgen tot de hardware binnenin. De N127 ondersteunt high-end grafische kaarten tot 345 mm lang, die direct kunnen worden ondersteund met behulp van een bijgewerkte anti-sag-beugel die ervoor zorgt dat uw GPU niet doorzakt en uw hardware beschermt, zelfs tijdens transport. Bouwers kunnen twee 2,5-inch schijven plaatsen plus nog twee 3,5-inch/2,5-inch of schijven, evenals hoogwaardige voedingen tot 200 mm lang.

InWin rust de N127 uit met een premium Luna AL120 ARGB PWM-ventilator, waardoor gebruikers uitzonderlijke koelprestaties krijgen en de mogelijkheid van ARGB binnenin, direct uit de doos. De zacht stralende gloed van de interne ARGB-verlichting kan worden geregeld door compatibele moederborden.

Snelle I/O-connectiviteit op het frontpaneel omvat de nieuwste USB 3.2 Gen 2×2 Type-C-connector die 20 Gbps bekabelde prestaties biedt voor externe randapparatuur en accessoires zoals externe schijven, DAS, directe gegevensoverdracht of zelfs eGPU’s. Andere connectiviteit omvat twee USB 3.1 Gen-1 Type-A en 3,5 mm HD hoofdtelefoon- en microfoonaansluitingen.

InWin 127
Naast de N127 biedt InWin ook het nieuwe 127-chassis met dezelfde functies, behalve een bescheiden ARGB InWin-logo, dat het Nebula-verlichtingseffect op het voorpaneel vervangt. Dit komt ook zonder de AL120-fan, voor pc-bouwers die de voorkeur geven aan een meer subtiele build.

Prijzen en beschikbaarheid
InWin stelt de nieuwe behuizingen vanaf vandaag verkrijgbaar. De N127 Nebula Cooling Edition zal €249,00 gaan kosten, de N127 €159,00 en de 127 €139,00.Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.