[PR] InWin lanceert E-ATX Nebula N515 Mid-Tower met opvallend ontwerp


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin heeft zijn N515 mid-tower-chassis aangekondigd, de eerste van zijn nieuwe Nebula-serie met oneindige glinsterende stralende sterren die het ontwerp van het voorpaneel sieren. Het N515-chassis biedt tot een E-ATX-moederbordondersteuning en wordt ondersteund door ongeëvenaarde kwaliteit met 1,2 mm dik SECC-staal. Dit zet InWin’s toewijding aan innovatie en vindingrijkheid voort.

InWin heeft voortdurend de standaard gezet voor innovatieve pc-behuizingen. Het Nevelpaneel van de N515 toont een kleurrijke reeks in het oog springende glinsterende sterren die zijn samengesteld uit drie unieke lagen, die een rimpeling van reflecties creëren die zich lijken terug te trekken naar de oneindige gebieden van de ruimte. Het ARGB-verlichtingseffect kan worden gesynchroniseerd met gewone ARGB-moederbordsoftware.

De N515 beschikt over uitgebreide koelopties met ruimte voor maximaal negen 120 mm-ventilatoren en vier mogelijke vloeistofkoelradiatoren (120 mm, 240 mm en twee 360 ​​mm) – ideaal in combinatie met InWin’s nieuwe Nebula AIO-vloeistofkoeler. Drie ventilatoren aan de bovenkant van het chassis die voor dezelfde geïsoleerde kamer zitten als de voeding (tot 200 mm), zuigen op unieke wijze lucht naar binnen en voeren de hete lucht volledig weg uit de hoofd pc-kamer eronder, waardoor de interne temperaturen worden verbeterd.

InWin rust de N515 uit met zijn verbluffende, eersteklas Luna AL120 ARGB PWM-ventilatoren, waardoor gebruikers direct uit de doos de perfecte kleurenpracht en prestatieafstemming krijgen. De Luna AL120-serie biedt geweldige koelprestaties, samen met een zachte stralende gloed van de interne ARGB-verlichting die kan worden aangesloten op compatibele moederborden. Als alternatief bundelt InWin ook zijn ARGB One-Click Controller om ervoor te zorgen dat lichteffecten altijd toegankelijk zijn in alle pc-builds die mogelijk geen 3-pins, 5V ARGB-verlichting ondersteunen.

Quick release zijknoppen zorgen voor gemakkelijke en schroefloze toegang tot het interieur. De magnetische zijpanelen zorgen ervoor dat ze niet onverwachts loskomen en voorkomen mogelijke schade. Om de grotere en zwaardere grafische kaarten te ondersteunen, bevat InWin een veelzijdige, anti-sag GPU-beugel om ervoor te zorgen dat ze goed worden ondersteund, zelfs tijdens transport.

Naast de E-ATX (12″ x 13″) moederbordondersteuning met maximaal zeven PCI-slots, is er ook ruimte voor vier 2,5-inch SSD’s en twee 3,5-inch HDD’s, wat zorgt voor voldoende opslagcapaciteit.

De front-IO bevat de nieuwste 20Gbps USB 3.2 Gen 2×2-connectiviteit via USB Type-C-connector, zodat de snelste verbindingen altijd gemakkelijk toegankelijk zijn voor pc-accessoires zoals externe schijven, DAS, directe gegevensoverdracht of zelfs eGPU’s. Andere connectiviteit omvat twee USB 3.1 Gen-1 Type-A-, twee USB 2.0 Type-A- en 3,5 mm HD-koptelefoon- en microfoonaansluitingen.Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments