[PR] InWin lanceert Nebula NR24/36 AIO CPU-vloeistofkoeler


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin stapte onlangs in de AIO CPU-vloeistofkoelermarkt en blijft er hun eigen flair aan toevoegen. De Nebula NR-serie AIO CPU-vloeistofkoelers bevatten een CPU-blok met een “Nebula” -effect – een ongelooflijke visuele esthetiek die een verbluffende, glinsterende glanzende sterachtige reeks kleuren laat zien. De nieuwe Nebula NR24 en NR36 zijn ontworpen om in het oog te springen en elke pc-build te verbeteren.

Uniek ontwerp, krachtige AIO CPU-koeling
Microkanaalvinnen met hoge dichtheid voeren warmte efficiënt af van de CPU, waardoor de temperatuurdelta wordt geminimaliseerd om maximale thermische hoofdruimte en overklokprestaties te ontgrendelen. De innovatieve scheiding van de pomp van het waterblok dempt trillingen effectief en onderdrukt geluid.

InWin Luna AL120-fans inbegrepen
InWin werkt samen met de Nebula NR-serie met zijn Luna AL120-ventilatoren, die de krachtige vloeistofkoelradiator koelen en de ARGB-ervaring uitbreiden met hun zachte gloedverlichting. De Luna AL120 PWM-ventilatoren hebben negen halvemaanvormige bladen, die zorgen voor een indrukwekkende luchtstroom van 83CFM, terwijl hun glijlagers zorgen voor een lange levensduur en een stille werking. De korte bekabeling is speciaal ontworpen om te koppelen met de AIO-koeler, terwijl de ventilatoren zelfs in serie kunnen worden geschakeld om het gemak van kabelgeleiding en eenvoudige ventilatorregeling te optimaliseren met een enkele afstemmingsparameter die ze allemaal dekt.

ARGB-verlichting met Software Sync en One-Click Controller beschikbaar
De lichteffecten van de Nebula NR24/36 kunnen worden bestuurd via ARGB-moederbordsoftware en worden gesynchroniseerd met andere ARGB-items in de pc-build, zoals het nieuwe Nebula N515-chassis van InWin. Met 16,8 miljoen lichtcombinaties via ARGB LEDS kunnen gebruikers hun pc-builds echt in kleur coördineren om perfect te matchen met andere componenten rond bepaalde thema’s. Als alternatief bundelt InWin ook zijn ARGB One-Click Controller om ervoor te zorgen dat lichteffecten altijd toegankelijk zijn in alle pc-builds die mogelijk geen 3-pins, 5V ARGB-verlichting ondersteunen.

Ondersteunt de nieuwste LGA1700- en AMD-sockets
De NR24/36 ondersteunt alle nieuwste AMD- en Intel-sockets, inclusief de nieuwe LGA1700 (Intel 12e generatie Core-processors) en aankomende AM5 (toekomstige AMD Ryzen-processors met DDR5).



Bronnen: InWin

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.