[PR] Jabra’s Elite 4 Active in-ears zijn waterdicht en hebben een ‘active fit’


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Jabra

Jabra kondigt vandaag de Jabra Elite 4 Active aan, de nieuwste toevoeging aan de nieuwe Elite-serie. Jabra ondersteunt daarmee de ‘new year, new me’ voornemens voor de mensen die van een actieve levensstijl houden met onder andere yoga, boksen of hardlopen.

Het nieuwste product van de Jabra True Wireless Elite-serie is voor €119,-, is geschikt voor intensief gebruik en beschikt over IP57-gekeurde water- en zweetbestendigheid. Het ontwerp garandeert een unieke, vaste pasvorm die ervoor zorgt dat de oordopjes goed blijven zitten tijdens een workout. De batterij van de Elite 4 Active gaat tot 7 uur mee (en tot 28 uur bij het gebruiken van de oplaadcase) en kan bovendien snel worden opgeladen.
Uniek voor een product in deze prijscategorie is de Alexa Built-in, de Spotify Tap playback ervaring en Google Fast Pair. Google Fast Pair is compatibel met Anroid OS 6.0 of hoger en zorgt voor een naadloze verbinding met Android apparaten. De Spotify Tap playback maakt muziek nog sneller toegankelijk. Al deze functies maken het gemakkelijker dan ooit om het maximale uit je Jabra oordopjes te halen.

Om de meest optimale focus voor de gebruiker te garanderen, blokkeert de Elite 4 Active omgevingsgeluiden in de sportschool door middel van Active Noice Cancellation (ANC). Daarnaast zorgt de aanpasbare equalizer voor opzwepende workout muziek. De oordopjes beschikken ook over HearThrough-technologie, die zorgt voor meer bewustheid van omgevingsgeluid. Dit maakt ze enorm geschikt voor hardlopen in de stad, omdat gebruikers zich bewust blijven van hun omgeving tijdens het rennen.

De Jabra Elite 4 Active biedt tevens een geweldige gesprekskwaliteit dankzij de 4-microfoon gesprekstechnologie, die buiten windruis onderdrukt en zorgt voor een goede verstaanbaarheid. De comfortabele pasvorm komt met een vleugelvrij, ergonomisch design wat ervoor zorgt dat de oordopjes zowel tijdens als na de workout fijn zitten. De Jabra Elite 4 Active is beschikbaar in diverse kleuren, die overeenkomen met de bestaande Elite Active-producten, namelijk: navy, black en light mint.

Prijzen en beschikbaarheid
De Jabra Elite 4 Active is vanaf vandaag beschikbaar bij geselecteerde verkooppunten voor €119,-.



Bronnen: Jabra

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.