[PR] Kingston FURY lanceert de PCIe 4.0 NVMe Performance SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston FURY

November 2021 – Kingston FURY, de gaming-divisie van Kingston Technology Company, heeft recent de Kingston FURY Renegade SSD aangekondigd, de volgende generatie PCIe 4.0 NVMe M.2-drive voor gamers, enthousiastelingen en high-power gebruikers. De Kingston FURY Renegade SSD levert geavanceerde prestaties in hoge capaciteiten met behulp van de nieuwste Gen 4×4-controller en 3D TLC NAND.

Door de beschikbare bandbreedte van PCIe 4.0 te maximaliseren, bereikt de Kingston FURY Renegade SSD snelheden tot 7.300/7.000 MB/s lezen/schrijven en tot 1.000.000 IOPS om verbazingwekkende consistentie te leveren voor een uitzonderlijke game-ervaring. De schijf is geoptimaliseerd om de laadtijden van games en applicaties te verkorten, gemakkelijk te streamen en vast te leggen en je systeem een ​​algehele boost in reactievermogen te geven. Beschikbaar in hoge capaciteiten tot 4 TB, kunnen gebruikers een uitgebreide bibliotheek met hun favoriete favoriete games en media opslaan en hebben ze nog steeds ruimte voor de nieuwste titels. Naast formidabele snelheden en enorme capaciteitsopties, combineert de Kingston FURY Renegade SSD een slanke M.2-vormfactor en een geavanceerde, low-profile, grafeen-aluminium heatsink om je schijf koel te houden tijdens intensief gebruik en superieure prestaties te leveren in de kleinste ruimtes in game-pc’s en laptops.

De Kingston FURY Renegade SSD is momenteel beschikbaar in capaciteiten van 500GB (€119,99), 1TB (€194,99), 2TB(€439,99) en 4TB (€1084,99). De Kingston FURY Renegade SSD wordt gedekt door een beperkte garantie van vijf jaar en gratis technische ondersteuning.Bronnen: Kingston FURY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

1 Reactie
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Mortov Molotov
Mortov Molotov
1 jaar geleden

Zolang iemand geen games in bezit heeft die gebruik maken van de Directstorage API, maakt het voor game loading times niets uit of men gebruik maakt van SATA SSD, NVME via PCI 3.0, dan wel NVME via PCI 4.0.