[PR] Kingston introduceert nieuw high-performance gamingmerk: Kingston FURY


Dit artikel is een persbericht van Kingston

Amsterdam, 1 juni 2021 – Kingston Technology Europe Co LLP, onderdeel van Kingston Technology Company, Inc. en marktleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigt vandaag de naam van haar nieuwe high-performance gamingmerk aan: Kingston FURY. Voortbouwend op het succes van de HyperX-geheugenproducten, heeft Kingston haar DRAM-, flash- en SSD-gaming productlijn omgedoopt tot Kingston FURY. Het bedrijf investeert middelen en kennis vanuit de core business om de volgende generatie performance producten te maken.

Kingston FURY zal de evolutie binnen toonaangevende, high-performance gaming geheugenoplossingen van ‘s werelds grootste en onafhankelijke geheugenproducent voortzetten, ondersteund door drie decennia aan expertise op het gebied van techniek, productie en klantenservice. De leidende positie van Kingston Technology in de DRAM-industrie toont aan dat het bedrijf de passie, inzet en middelen heeft om van Kingston FURY de meeste toonaangevende en krachtige gaminggeheugen-oplossing te maken.

De technische expertise van Kingston, die al sinds 2002 talloze records en prijzen in de wacht sleepte voor het HyperX memory gamma, wordt voortgezet in het nieuwe tijdperk van krachtige DRAM- en flash-oplossingen. Achter de schermen is het een en al Kingston wat de klok slaat: van de techniek tot de productie en klantenservice.

“We zijn bijzonder trots op het debuut van Kingston FURY, dat de best presterende geheugenmodules voor PC-liefhebbers en gamers vertegenwoordigt,” aldus Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA. “Kingstons wereldwijde autoriteit als fabrikant van uiterst kwalitatieve DRAM- en flash-oplossingen is een garantie voor de inzet van middelen en enthousiasme voor het merk en het toont onze toewijding op het gebied van prestatie en betrouwbaarheid.”


Kingston zal binnenkort het volledige Kingston FURY DDR4 en DDR3 aanbod onthullen, en zal in Q3 de langverwachte DDR5-modules lanceren, die momenteel compatibiliteits- en validatietesten ondergaan.

Kingston FURY zal bestaan uit de volgende productcategorieën:
– Kingston FURY Renegade: hoge snelheden en lage wachttijden voor uitmuntende prestaties (in RGB en non-RGB) met DDR4-frequenties tot 5333MHz.
– Kingston FURY Beast: de kosteneffectieve en krachtige upgrade van Kingstons populaire gaminggeheugen (in DDR3 en DDR4 RGB en non-RGB), met snelheden tot 3733MHz.
– Kingston FURY Impact: krachtige SO-DIMM performance boost voor laptops, NUC’s en andere mini PC’s (in DDR3 en DDR4) met snelheden tot 3200MHz.

De naam surft verder op de populariteit van de in 2014 opgerichte FURY-geheugenproductcategorie en zal de Kingstontraditie van het leveren van high-performance en betrouwbare DRAM in de markt voor PC-liefhebbers en professionele gamers voortzetten en uitbreiden. Kingston is blij dat een groot aantal van e-sports teams zich hebben aangesloten bij het Kingston FURY-team in het promoten en gebruiken van Kingston FURY high-performance geheugen om hun gamingsystemen van stroom te voorzien.


Bronnen: Kingston (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.