[PR] Kingston toont nieuwe Fury-serie geheugenmodules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Kingston

Fountain Valley, CA – juli 2021 – Kingston FURY, een divisie van Kingston Technology Company, Inc., een wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is begonnen met de levering van zijn hoogwaardige geheugen: Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast en Kingston FURY Impact. Liefhebbers en gamers kunnen hun systemen de upgrade geven die ze nodig hebben en willen met modules in DDR4 RGB, DDR4 niet-RGB en DDR3.

Perfect voor de gamer die geavanceerde prestaties wil, Kingston FURY Renegade DDR4 RGB1 stelt je in staat om je framesnelheid te verhogen, je streams soepel te laten uitzenden en door je highlight-reelbewerking te ploegen. Biedt snelheden tot 4600 MHz2 in combinatie met snelle CL15-CL19-latenties. De dynamische RGB-verlichting maakt gebruik van Kingston FURY’s gepatenteerde Infrared Sync Technology™ voor vloeiende, gesynchroniseerde lichteffecten. Met zijn eigen agressieve, stijlvolle zwarte warmteverspreider en bijpassende zwarte PCB biedt Kingston FURY Renegade DDR4 ook ultrahoge snelheden tot 5333MHz2, gecombineerd met snelle CL13-CL20-timings. Beide zijn Intel® XMP-gecertificeerd met profielen die zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste chipsets van Intel – selecteer gewoon het met de hand afgestemde profiel in uw BIOS en u bent klaar om de harten van uw vijanden te vrezen. Verkrijgbaar in enkele modulecapaciteiten van 8GB – 32GB en kits van 2, 4 en 8 met capaciteiten tot 256GB.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB en Kingston FURY Beast DDR4 bieden krachtige prestatieverbeteringen voor gaming, videobewerking en rendering met snelheden tot 3733MHz en CL15-19 latenties. Wie op zoek is naar een kostenefficiënte upgrade, kan kiezen uit de vloeiende en verbluffende lichteffecten van Kingston FURY Beast DDR4 RGB. Verkrijgbaar in capaciteiten voor één module van 8GB–32GB en kitcapaciteiten van 16GB–128GB. Of het stijlvolle onopvallende ontwerp van de warmteverspreider van Kingston FURY Beast DDR4, verkrijgbaar in capaciteiten voor één module van 4GB–32GB en kitcapaciteiten van 8GB–128GB. Beide zijn voorzien van Plug n Play automatisch overklokken op 2666MHz3 en zijn klaar voor Intel XMP en klaar voor AMD Ryzen™. DDR3-kits ook beschikbaar.

Rust uw notebook of machine met kleine vormfactor volledig uit met Kingston FURY Impact SODIMM om systeemvertraging te minimaliseren en een wereld van details te openen. Klaar en klaar voor Intel XMP voor AMD Ryzen met capaciteiten tot 64 GB, Plug N Play Kingston FURY Impact DDR4 automatisch overklokt naar de hoogst gepubliceerde frequentie, tot 3200 MHz3, ter ondersteuning van Intel en AMD’s nieuwste CPU-technologieën. Installeer de gestroomlijnde zwarte PCB voor een probleemloze boost, geen gedoe met het BIOS en toch koel, stil en efficiënt werken dankzij Kingston FURY Impact DDR4’s lage 1.2-voltage. DDR3 is ook beschikbaar in snelheden tot 1866MHz.

“We zijn blij dat we hetzelfde geweldige, krachtige geheugen en dezelfde klantenservice kunnen blijven bieden die game- en pc-enthousiastelingen van ons zijn gaan verwachten, nu via Kingston FURY”, zegt Kristy Ernt, DRAM business manager, Kingston. “Of je nu een eenvoudige budgetvriendelijke upgrade overweegt of klaar bent om de mogelijkheden van je systeem maximaal te benutten voor de ultieme game-ervaring, Kingston FURY heeft de producten voor je.”

De DRAM-lijn van Kingston FURY biedt u het beste van twee werelden: extreme prestaties en maximale gemoedsrust met 100 procent fabriekstests op snelheid, en ondersteund door een levenslange garantie en meer dan 30 jaar expertise.Bronnen: Kingston

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments